Grupa proizvoda | Abc ekstramasni sirni namaz sa sunkom. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svezi SIR(pasterizovano MLEKO,pasterizovana PAVLAKA,morska so),kuvana sunka min. 8%(svinjski but,voda,kuhinjska so,zgusnjivac E407,stabilizator E450 i E451,antioksidans E316 i E330,konzervans:E250).aroma sunke. |
Alergeni | SIR,MLEKO,PAVLAKA. |
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | Belje d.d.PC Tvornica mlijecnih proizvoda,Imre Nagya 1,31300 Beli Manastir,Hrvatska. www.belje.hr |
Zemlja porekla | Hrvatska. |
Dodatne informacije | Min. 30% suve materije i min. 63% mlecne masti u suvoj materiji. Proizvod je termicki obradjen-pasterizovan i homogenizovan. Uvoznik za SRB:Dijamant AD,Temisvarski drum 14,23000 Zrenjanin,www.dijamant.rs. Proizveden u/Uvezeno iz:Hrvatska. |
Energija (kJ) | 996 |
---|---|
Energija (kcal) | 238 |
Masti | 22 |
Zasićene masne kiseline (g) | 15.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.7 |
od kojih seceri (g) | 2.5 |
Proteini (g) | 7.2 |
So (g) | 1.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Abc ekstramasni sirni namaz sa sunkom. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svezi SIR(pasterizovano MLEKO,pasterizovana PAVLAKA,morska so),kuvana sunka min. 8%(svinjski but,voda,kuhinjska so,zgusnjivac E407,stabilizator E450 i E451,antioksidans E316 i E330,konzervans:E250).aroma sunke. |
Alergeni | SIR,MLEKO,PAVLAKA. |
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | Belje d.d.PC Tvornica mlijecnih proizvoda,Imre Nagya 1,31300 Beli Manastir,Hrvatska. www.belje.hr |
Zemlja porekla | Hrvatska. |
Dodatne informacije | Min. 30% suve materije i min. 63% mlecne masti u suvoj materiji. Proizvod je termicki obradjen-pasterizovan i homogenizovan. Uvoznik za SRB:Dijamant AD,Temisvarski drum 14,23000 Zrenjanin,www.dijamant.rs. Proizveden u/Uvezeno iz:Hrvatska. |
Energija (kJ) | 996 |
---|---|
Energija (kcal) | 238 |
Masti | 22 |
Zasićene masne kiseline (g) | 15.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.7 |
od kojih seceri (g) | 2.5 |
Proteini (g) | 7.2 |
So (g) | 1.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |