Grupa proizvoda | Svezi pekarski kvasac |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastav:pekarski kvasac(Saccharomyces cerevisiae),sadrzaj suve materije min.28%. |
Neto kolicina | 42.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2 do +6 C. |
Stavlja u promet | Uvoznik:LESAFFRE RS DOO,Milutina Milankovica 11b,11070 Novi Beograd,Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Madjarska |
Grupa proizvoda | Svezi pekarski kvasac |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastav:pekarski kvasac(Saccharomyces cerevisiae),sadrzaj suve materije min.28%. |
Neto kolicina | 42.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2 do +6 C. |
Stavlja u promet | Uvoznik:LESAFFRE RS DOO,Milutina Milankovica 11b,11070 Novi Beograd,Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Madjarska |