
| Grupa proizvoda | Svezi pekarski kvasac |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastav:pekarski kvasac(Saccharomyces cerevisiae),sadrzaj suve materije min.28%. |
| Neto kolicina | 42.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2 do +6 C. |
| Stavlja u promet | Uvoznik:LESAFFRE RS DOO,Milutina Milankovica 11b,11070 Novi Beograd,Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Madjarska |

| Grupa proizvoda | Svezi pekarski kvasac |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastav:pekarski kvasac(Saccharomyces cerevisiae),sadrzaj suve materije min.28%. |
| Neto kolicina | 42.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2 do +6 C. |
| Stavlja u promet | Uvoznik:LESAFFRE RS DOO,Milutina Milankovica 11b,11070 Novi Beograd,Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Madjarska |