
| Grupa proizvoda | Mesana kukuruzna tortilja |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzno brasno 35%,PSENICNO brasno,voda,biljno ulje,PSENICNI GLUTEN,humektant-gliceor,mesavina aditiva, i drugih komponenti (limunska kiselina,emulgator mono i digliceridi masnih kiselina,zgusnjivaci-guar gumai karboksimetceluloza,enzimi),sredstvo za dizanje testa-natrijum hidrogenkarbonat,secer,emulgator:mono i digliceridi masnih kiselina,konzervans:kalcijum propionat i kalcijum sorbat,enzimi. |
| Neto kolicina | 320.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu na 25 C |
| Stavlja u promet | DOO PIP Tekelijina 43, Novi Sad, 21000, Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 1384 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 331 |
| Masti | 9.1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 52 |
| od kojih seceri (g) | 6.6 |
| Proteini (g) | 8.9 |
| So (g) | 1.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Mesana kukuruzna tortilja |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzno brasno 35%,PSENICNO brasno,voda,biljno ulje,PSENICNI GLUTEN,humektant-gliceor,mesavina aditiva, i drugih komponenti (limunska kiselina,emulgator mono i digliceridi masnih kiselina,zgusnjivaci-guar gumai karboksimetceluloza,enzimi),sredstvo za dizanje testa-natrijum hidrogenkarbonat,secer,emulgator:mono i digliceridi masnih kiselina,konzervans:kalcijum propionat i kalcijum sorbat,enzimi. |
| Neto kolicina | 320.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu na 25 C |
| Stavlja u promet | DOO PIP Tekelijina 43, Novi Sad, 21000, Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 1384 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 331 |
| Masti | 9.1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 52 |
| od kojih seceri (g) | 6.6 |
| Proteini (g) | 8.9 |
| So (g) | 1.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |