Grupa proizvoda | Ekstra tvrdi polumasni sir sa min. 32% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | MLEKO,so,sirilo. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi +2°C do +8°C. |
Stavlja u promet | Uvezeno i proizvedeno:Italija.Uvoznik:SILBO d.o.o. Beograd,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Srbija. www.silbo.rs . |
Energija (kJ) | 1671 |
---|---|
Energija (kcal) | 402 |
Masti | 30 |
Zasićene masne kiseline (g) | 20 |
Proteini (g) | 32 |
So (g) | 1.6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Ekstra tvrdi polumasni sir sa min. 32% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | MLEKO,so,sirilo. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi +2°C do +8°C. |
Stavlja u promet | Uvezeno i proizvedeno:Italija.Uvoznik:SILBO d.o.o. Beograd,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Srbija. www.silbo.rs . |
Energija (kJ) | 1671 |
---|---|
Energija (kcal) | 402 |
Masti | 30 |
Zasićene masne kiseline (g) | 20 |
Proteini (g) | 32 |
So (g) | 1.6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |