
| Grupa proizvoda | Ekstra tvrdi polumasni sir sa min. 32% mlecne masti u suvoj materiji. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | MLEKO,so,sirilo. |
| Alergeni | MLEKO. |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi +2°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | Uvezeno i proizvedeno:Italija.Uvoznik:SILBO d.o.o. Beograd,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Srbija. www.silbo.rs . |
| Energija (kJ) | 1671 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 402 |
| Masti | 30 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 20 |
| Proteini (g) | 32 |
| So (g) | 1.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Ekstra tvrdi polumasni sir sa min. 32% mlecne masti u suvoj materiji. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | MLEKO,so,sirilo. |
| Alergeni | MLEKO. |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi +2°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | Uvezeno i proizvedeno:Italija.Uvoznik:SILBO d.o.o. Beograd,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Srbija. www.silbo.rs . |
| Energija (kJ) | 1671 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 402 |
| Masti | 30 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 20 |
| Proteini (g) | 32 |
| So (g) | 1.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |