 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Svezi sir punomasni parenog testa. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sadrzi min. 45% mlecne msti u suvoj materiji. Pasterizovano MLEKO,kuhinsjka so,sirilo,regulator kiselosti:limunska kiselina. | 
| Alergeni | Pasterizovano MLEKO. | 
| Neto kolicina | 200.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | S.p.A.E.Galbani Via dei Caduti 15/17 27014 Corteolona(PV).Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,Sombor,Republika Srbija.Proizvedeno u Italiji.Uvezeno iz Hrvatske. | 
| Dodatne informacije | Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. | 
| Energija (kJ) | 989 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 238 | 
| Masti | 18 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 2 | 
| od kojih seceri (g) | 1 | 
| Proteini (g) | 17 | 
| So (g) | 0.7 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
																															
| Grupa proizvoda | Svezi sir punomasni parenog testa. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sadrzi min. 45% mlecne msti u suvoj materiji. Pasterizovano MLEKO,kuhinsjka so,sirilo,regulator kiselosti:limunska kiselina. | 
| Alergeni | Pasterizovano MLEKO. | 
| Neto kolicina | 200.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | S.p.A.E.Galbani Via dei Caduti 15/17 27014 Corteolona(PV).Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,Sombor,Republika Srbija.Proizvedeno u Italiji.Uvezeno iz Hrvatske. | 
| Dodatne informacije | Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. | 
| Energija (kJ) | 989 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 238 | 
| Masti | 18 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 2 | 
| od kojih seceri (g) | 1 | 
| Proteini (g) | 17 | 
| So (g) | 0.7 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |