Grupa proizvoda | Trapist sir. |
---|---|
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2°C do +8°C. |
Stavlja u promet | BMI Bayerische Milchindustrie eG,Germany.Proizvedeno i uvezeno iz Nemacke.Uvoznik:SILBO d.o.o.,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Batajnica,Srbija. |
Dodatne informacije | Polutvrdi punomasni sir sa min. 45% mlecne masti u suvoj materiji. |
Grupa proizvoda | Trapist sir. |
---|---|
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2°C do +8°C. |
Stavlja u promet | BMI Bayerische Milchindustrie eG,Germany.Proizvedeno i uvezeno iz Nemacke.Uvoznik:SILBO d.o.o.,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Batajnica,Srbija. |
Dodatne informacije | Polutvrdi punomasni sir sa min. 45% mlecne masti u suvoj materiji. |