Grupa proizvoda | Domaci jogurt 1% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO starter kultura za jogurt Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Proizvod od mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
Alergeni | Pasterizovano MLEKO,LAKTOZA. |
Neto kolicina | 1.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. |
Stavlja u promet | MLEKOPRODUKT DOO |
Dodatne informacije | Fermentisani proizvod od pasterizovanog,homogenizovanog mleka sa min.1% mlecne masti.Pre upotrebe promuckati. |
Energija (kJ) | 167 |
---|---|
Energija (kcal) | 45 |
Masti | 1 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
od kojih seceri (g) | 4.3 |
Proteini (g) | 3.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Domaci jogurt 1% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO starter kultura za jogurt Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Proizvod od mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
Alergeni | Pasterizovano MLEKO,LAKTOZA. |
Neto kolicina | 1.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. |
Stavlja u promet | MLEKOPRODUKT DOO |
Dodatne informacije | Fermentisani proizvod od pasterizovanog,homogenizovanog mleka sa min.1% mlecne masti.Pre upotrebe promuckati. |
Energija (kJ) | 167 |
---|---|
Energija (kcal) | 45 |
Masti | 1 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
od kojih seceri (g) | 4.3 |
Proteini (g) | 3.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |