
| Grupa proizvoda | Tvrdi punomasni sir sa min. 45% m.m. u s.m |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovano mleko, so, starter kulture, mikrobiolosko sirilo |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 7°C |
| Stavlja u promet | Silbo d.o.o. Patrijarha Pavla 8, Simnovci. |

| Grupa proizvoda | Tvrdi punomasni sir sa min. 45% m.m. u s.m |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovano mleko, so, starter kulture, mikrobiolosko sirilo |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 7°C |
| Stavlja u promet | Silbo d.o.o. Patrijarha Pavla 8, Simnovci. |