
| Grupa proizvoda | Kore za baklave, pite i gibanice |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno T 500 ,voda, kuhinjska so,konzervans (kalijum sorbat ) |
| Alergeni | GLUTEN |
| Neto kolicina | 500.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 C do +4C |
| Stavlja u promet | Trivit doo ,Industrijska bb ,Becej |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1255 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 296 |
| Masti | 1.3 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 60.9 |
| od kojih seceri (g) | 2.3 |
| Proteini (g) | 8.9 |
| So (g) | 0.99 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Kore za baklave, pite i gibanice |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno T 500 ,voda, kuhinjska so,konzervans (kalijum sorbat ) |
| Alergeni | GLUTEN |
| Neto kolicina | 500.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 C do +4C |
| Stavlja u promet | Trivit doo ,Industrijska bb ,Becej |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1255 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 296 |
| Masti | 1.3 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 60.9 |
| od kojih seceri (g) | 2.3 |
| Proteini (g) | 8.9 |
| So (g) | 0.99 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |