
| Grupa proizvoda | Tvrdo ovciji sir |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizirano ovcje MLEKO, kuhinjska sol, MLECNE kulture, SIRILO, ucvrscivac: kalcijum hlorid |
| Neto kolicina | 2.500 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi +4 C do +8 C |
| Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Beogradski put 37, Lajkovac, R. Srbija. |
| Energija (kJ) | 2025 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 489 |
| Masti | 40.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 28.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2.7 |
| od kojih seceri (g) | 2.7 |
| Proteini (g) | 27.4 |
| So (g) | 1.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Tvrdo ovciji sir |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizirano ovcje MLEKO, kuhinjska sol, MLECNE kulture, SIRILO, ucvrscivac: kalcijum hlorid |
| Neto kolicina | 2.500 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi +4 C do +8 C |
| Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Beogradski put 37, Lajkovac, R. Srbija. |
| Energija (kJ) | 2025 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 489 |
| Masti | 40.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 28.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2.7 |
| od kojih seceri (g) | 2.7 |
| Proteini (g) | 27.4 |
| So (g) | 1.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |