Grupa proizvoda | Topljeni sir za mazanje - Vojvodjanka |
---|---|
Spisak sastojaka | Sirevi (pasterizovano MLEKO, bakterije mlecne kiseline, so, ucvrscivac: kalcijum hlorid, sirilo, boja: anato, konzervans: JAJCANI lizozim), voda, surutka u prahu (MLEKO), obrano MLEKO u prahu, emulgatorske soli: E450, E452, E339, konzervans: nizin. |
Alergeni | SIREVI, SURUTKA u prahu, obrano MLEKO u prahu. |
Neto kolicina | 140.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 4°C do 8°C |
Stavlja u promet | Dukat d.d., Marijana Cavica 9, 10000 Zagreb, Hrvatska |
Zemlja porekla | Hrvatska |
Energija (kJ) | 819 |
---|---|
Energija (kcal) | 197 |
Masti | 13 |
Zasićene masne kiseline (g) | 9.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 5.3 |
od kojih seceri (g) | 5.3 |
Proteini (g) | 13 |
So (g) | 1.6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Topljeni sir za mazanje - Vojvodjanka |
---|---|
Spisak sastojaka | Sirevi (pasterizovano MLEKO, bakterije mlecne kiseline, so, ucvrscivac: kalcijum hlorid, sirilo, boja: anato, konzervans: JAJCANI lizozim), voda, surutka u prahu (MLEKO), obrano MLEKO u prahu, emulgatorske soli: E450, E452, E339, konzervans: nizin. |
Alergeni | SIREVI, SURUTKA u prahu, obrano MLEKO u prahu. |
Neto kolicina | 140.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 4°C do 8°C |
Stavlja u promet | Dukat d.d., Marijana Cavica 9, 10000 Zagreb, Hrvatska |
Zemlja porekla | Hrvatska |
Energija (kJ) | 819 |
---|---|
Energija (kcal) | 197 |
Masti | 13 |
Zasićene masne kiseline (g) | 9.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 5.3 |
od kojih seceri (g) | 5.3 |
Proteini (g) | 13 |
So (g) | 1.6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |