
| Grupa proizvoda | Topljeni sir za mazanje - Vojvodjanka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sirevi (pasterizovano MLEKO, bakterije mlecne kiseline, so, ucvrscivac: kalcijum hlorid, sirilo, boja: anato, konzervans: JAJCANI lizozim), voda, surutka u prahu (MLEKO), obrano MLEKO u prahu, emulgatorske soli: E450, E452, E339, konzervans: nizin. |
| Alergeni | SIREVI, SURUTKA u prahu, obrano MLEKO u prahu. |
| Neto kolicina | 140.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 4°C do 8°C |
| Stavlja u promet | Dukat d.d., Marijana Cavica 9, 10000 Zagreb, Hrvatska |
| Zemlja porekla | Hrvatska |
| Energija (kJ) | 819 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 197 |
| Masti | 13 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 9.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 5.3 |
| od kojih seceri (g) | 5.3 |
| Proteini (g) | 13 |
| So (g) | 1.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Topljeni sir za mazanje - Vojvodjanka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sirevi (pasterizovano MLEKO, bakterije mlecne kiseline, so, ucvrscivac: kalcijum hlorid, sirilo, boja: anato, konzervans: JAJCANI lizozim), voda, surutka u prahu (MLEKO), obrano MLEKO u prahu, emulgatorske soli: E450, E452, E339, konzervans: nizin. |
| Alergeni | SIREVI, SURUTKA u prahu, obrano MLEKO u prahu. |
| Neto kolicina | 140.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 4°C do 8°C |
| Stavlja u promet | Dukat d.d., Marijana Cavica 9, 10000 Zagreb, Hrvatska |
| Zemlja porekla | Hrvatska |
| Energija (kJ) | 819 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 197 |
| Masti | 13 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 9.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 5.3 |
| od kojih seceri (g) | 5.3 |
| Proteini (g) | 13 |
| So (g) | 1.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |