Grupa proizvoda | Jogurt |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci:Pasterizovano MLEKO sa 2,8% MLECNE masti, jogurtna kultura. |
Neto kolicina | 180.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 227 |
---|---|
Energija (kcal) | 54 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.2 |
od kojih seceri (g) | 4.2 |
Proteini (g) | 3.1 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Jogurt |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci:Pasterizovano MLEKO sa 2,8% MLECNE masti, jogurtna kultura. |
Neto kolicina | 180.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 227 |
---|---|
Energija (kcal) | 54 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.2 |
od kojih seceri (g) | 4.2 |
Proteini (g) | 3.1 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |