
| Grupa proizvoda | Ekstramasni polutvrdi sir sa plemenitom belom plesni. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,sirilo,bakterije MLECNE kiseline,ucvrscivac:kalcijum-hlaorid,plemenita plesan:Penicillium candidum. Min.60% MLECNE masti u suvoj materiji. |
| Alergeni | Pasterizovano MLEKO,MLECNE kiseline,MLECNE masti. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | MARCILLAT CORCIEUX ,15 rue de la Gare,88440 Cocieux,France.Uvoznik za RS:SOMBOLED d.o.o.,Gakovacki put bb,25000 Sombor.Proizvedeno u Francuskoj.Uvezeno iz Francuske. |
| Zemlja porekla | Francuska. |

| Grupa proizvoda | Ekstramasni polutvrdi sir sa plemenitom belom plesni. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,sirilo,bakterije MLECNE kiseline,ucvrscivac:kalcijum-hlaorid,plemenita plesan:Penicillium candidum. Min.60% MLECNE masti u suvoj materiji. |
| Alergeni | Pasterizovano MLEKO,MLECNE kiseline,MLECNE masti. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | MARCILLAT CORCIEUX ,15 rue de la Gare,88440 Cocieux,France.Uvoznik za RS:SOMBOLED d.o.o.,Gakovacki put bb,25000 Sombor.Proizvedeno u Francuskoj.Uvezeno iz Francuske. |
| Zemlja porekla | Francuska. |