Grupa proizvoda | Ekstramasni polutvrdi sir sa plemenitom belom plesni. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,sirilo,bakterije MLECNE kiseline,ucvrscivac:kalcijum-hlaorid,plemenita plesan:Penicillium candidum. Min.60% MLECNE masti u suvoj materiji. |
Alergeni | Pasterizovano MLEKO,MLECNE kiseline,MLECNE masti. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | MARCILLAT CORCIEUX ,15 rue de la Gare,88440 Cocieux,France.Uvoznik za RS:SOMBOLED d.o.o.,Gakovacki put bb,25000 Sombor.Proizvedeno u Francuskoj.Uvezeno iz Francuske. |
Zemlja porekla | Francuska. |
Grupa proizvoda | Ekstramasni polutvrdi sir sa plemenitom belom plesni. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,sirilo,bakterije MLECNE kiseline,ucvrscivac:kalcijum-hlaorid,plemenita plesan:Penicillium candidum. Min.60% MLECNE masti u suvoj materiji. |
Alergeni | Pasterizovano MLEKO,MLECNE kiseline,MLECNE masti. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | MARCILLAT CORCIEUX ,15 rue de la Gare,88440 Cocieux,France.Uvoznik za RS:SOMBOLED d.o.o.,Gakovacki put bb,25000 Sombor.Proizvedeno u Francuskoj.Uvezeno iz Francuske. |
Zemlja porekla | Francuska. |