Grupa proizvoda | Mediteraneo - punomasni meki sir u salamuri sa 45% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO, starter kultura, sirilo, so. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 450.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0-8 stepeni. Nakon otvaranja cuvati u salamuri, na temperaturi od 0-8 stepeni i upotrebiti u roku od 7 dana. Ne zamrzavati. |
Stavlja u promet | MLEKARA SABAC A.D. Sabac, Krsmanovaca b.b. 15000 Sabac, Republika Srbija. Tel: +381 15 361 129 www.mlekara-sabac.rs |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 818 |
---|---|
Energija (kcal) | 197 |
Masti | 15.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 10.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.6 |
od kojih seceri (g) | 2.6 |
Proteini (g) | 11.8 |
So (g) | 2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Mediteraneo - punomasni meki sir u salamuri sa 45% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO, starter kultura, sirilo, so. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 450.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0-8 stepeni. Nakon otvaranja cuvati u salamuri, na temperaturi od 0-8 stepeni i upotrebiti u roku od 7 dana. Ne zamrzavati. |
Stavlja u promet | MLEKARA SABAC A.D. Sabac, Krsmanovaca b.b. 15000 Sabac, Republika Srbija. Tel: +381 15 361 129 www.mlekara-sabac.rs |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 818 |
---|---|
Energija (kcal) | 197 |
Masti | 15.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 10.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.6 |
od kojih seceri (g) | 2.6 |
Proteini (g) | 11.8 |
So (g) | 2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |