
| Grupa proizvoda | Tecni jogurt od kozjeg mleka sa 2,8% m.m. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PASTERIZOVANO KOZJE MLEKO sa 2,8% mlecne masnoce, jogurtne kulture: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus salivarius subsp. thermophilus |
| Neto kolicina | 0.500 |
| Jedinica mere | L |
| Uslovi cuvanja | Nakon otvaranja konzumirati u roku od najvise 5 dana. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: „BEOCAPRA d.o.o. Ul. Grckog prijateljstva bb, 22224 Kukujevci (Sid), Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 222 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 53 |
| Masti | 2.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.6 |
| od kojih seceri (g) | 3.6 |
| Proteini (g) | 3.3 |
| So (g) | 0.11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Tecni jogurt od kozjeg mleka sa 2,8% m.m. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PASTERIZOVANO KOZJE MLEKO sa 2,8% mlecne masnoce, jogurtne kulture: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus salivarius subsp. thermophilus |
| Neto kolicina | 0.500 |
| Jedinica mere | L |
| Uslovi cuvanja | Nakon otvaranja konzumirati u roku od najvise 5 dana. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: „BEOCAPRA d.o.o. Ul. Grckog prijateljstva bb, 22224 Kukujevci (Sid), Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 222 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 53 |
| Masti | 2.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.6 |
| od kojih seceri (g) | 3.6 |
| Proteini (g) | 3.3 |
| So (g) | 0.11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |