Grupa proizvoda | Tecni jogurt od kozjeg mleka sa 2,8% m.m. |
---|---|
Spisak sastojaka | PASTERIZOVANO KOZJE MLEKO sa 2,8% mlecne masnoce, jogurtne kulture: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus salivarius subsp. thermophilus |
Neto kolicina | 0.500 |
Jedinica mere | L |
Uslovi cuvanja | Nakon otvaranja konzumirati u roku od najvise 5 dana. |
Stavlja u promet | Proizvodjac: „BEOCAPRA d.o.o. Ul. Grckog prijateljstva bb, 22224 Kukujevci (Sid), Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 222 |
---|---|
Energija (kcal) | 53 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.6 |
od kojih seceri (g) | 3.6 |
Proteini (g) | 3.3 |
So (g) | 0.11 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Tecni jogurt od kozjeg mleka sa 2,8% m.m. |
---|---|
Spisak sastojaka | PASTERIZOVANO KOZJE MLEKO sa 2,8% mlecne masnoce, jogurtne kulture: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus salivarius subsp. thermophilus |
Neto kolicina | 0.500 |
Jedinica mere | L |
Uslovi cuvanja | Nakon otvaranja konzumirati u roku od najvise 5 dana. |
Stavlja u promet | Proizvodjac: „BEOCAPRA d.o.o. Ul. Grckog prijateljstva bb, 22224 Kukujevci (Sid), Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 222 |
---|---|
Energija (kcal) | 53 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.6 |
od kojih seceri (g) | 3.6 |
Proteini (g) | 3.3 |
So (g) | 0.11 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |