
| Grupa proizvoda | Polumasni topljeni sir za mazanje. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | SIR,voda,PAVLAKA,MASLAC,SURUTKA u prahu,obrano MLEKO u prahu,MLECNI proteini,emulgujuce soli(E452i,E339iii,E450iii),kuhinjska so,limunska kiselina,konzervans E202,anato boja.Proizvod sadrzi MLEKO i LAKTOZU.Moze da sadrzi tragove SOJE. | 
| Neto kolicina | 280.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | Mlekoprodukt d.o.o. Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija. | 
| Dodatne informacije | Polumasni topljeni sir za mazanje sa min.31% suve materije i min.25% mlecne masti u suvoj materiji.8 porcija. Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. | 
| Energija (kJ) | 805 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 194 | 
| Masti | 13 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 9.5 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 2.5 | 
| od kojih seceri (g) | 2.3 | 
| Proteini (g) | 14.8 | 
| So (g) | 2.98 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
																															
| Grupa proizvoda | Polumasni topljeni sir za mazanje. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | SIR,voda,PAVLAKA,MASLAC,SURUTKA u prahu,obrano MLEKO u prahu,MLECNI proteini,emulgujuce soli(E452i,E339iii,E450iii),kuhinjska so,limunska kiselina,konzervans E202,anato boja.Proizvod sadrzi MLEKO i LAKTOZU.Moze da sadrzi tragove SOJE. | 
| Neto kolicina | 280.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | Mlekoprodukt d.o.o. Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija. | 
| Dodatne informacije | Polumasni topljeni sir za mazanje sa min.31% suve materije i min.25% mlecne masti u suvoj materiji.8 porcija. Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. | 
| Energija (kJ) | 805 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 194 | 
| Masti | 13 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 9.5 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 2.5 | 
| od kojih seceri (g) | 2.3 | 
| Proteini (g) | 14.8 | 
| So (g) | 2.98 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |