
| Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:Pasterizovana PAVLAKA sa 20% MLECNE masti, jogurtna kultura. | 
| Alergeni | MLEKO,MLECNI PROTEIN I LAKTOZA. | 
| Neto kolicina | 180.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Energija (kJ) | 842 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 204 | 
| Masti | 20 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 3.5 | 
| od kojih seceri (g) | 3.5 | 
| Proteini (g) | 2.5 | 
| So (g) | 0.12 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
																															
| Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:Pasterizovana PAVLAKA sa 20% MLECNE masti, jogurtna kultura. | 
| Alergeni | MLEKO,MLECNI PROTEIN I LAKTOZA. | 
| Neto kolicina | 180.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Energija (kJ) | 842 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 204 | 
| Masti | 20 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 3.5 | 
| od kojih seceri (g) | 3.5 | 
| Proteini (g) | 2.5 | 
| So (g) | 0.12 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |