Grupa proizvoda | Balans+ fermentisani proizvod od mleka sa probiotskim bakterijama |
---|---|
Spisak sastojaka | PASTERIZOVANO MLEKO 1.0%m.m, oligofruktoza 1.5%, probiotske kulture Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium bifidum BB-12 (>10⁶ /g), termofilna kultura Streptococcus thermophilus. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0◦C do +8◦C. |
Stavlja u promet | Proizvodjac: A.D Imlek Beograd - Padinska Skela, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati. |
Energija (kJ) | 192 |
---|---|
Energija (kcal) | 46 |
Masti | 1 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 5.2 |
od kojih seceri (g) | 5.2 |
So (g) | 3.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Balans+ fermentisani proizvod od mleka sa probiotskim bakterijama |
---|---|
Spisak sastojaka | PASTERIZOVANO MLEKO 1.0%m.m, oligofruktoza 1.5%, probiotske kulture Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium bifidum BB-12 (>10⁶ /g), termofilna kultura Streptococcus thermophilus. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0◦C do +8◦C. |
Stavlja u promet | Proizvodjac: A.D Imlek Beograd - Padinska Skela, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati. |
Energija (kJ) | 192 |
---|---|
Energija (kcal) | 46 |
Masti | 1 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 5.2 |
od kojih seceri (g) | 5.2 |
So (g) | 3.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |