
| Grupa proizvoda | Balans+ fermentisani proizvod od mleka sa probiotskim bakterijama |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PASTERIZOVANO MLEKO 1.0%m.m, oligofruktoza 1.5%, probiotske kulture Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium bifidum BB-12 (>10⁶ /g), termofilna kultura Streptococcus thermophilus. |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0◦C do +8◦C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: A.D Imlek Beograd - Padinska Skela, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati. |
| Energija (kJ) | 192 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 46 |
| Masti | 1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 5.2 |
| od kojih seceri (g) | 5.2 |
| So (g) | 3.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Balans+ fermentisani proizvod od mleka sa probiotskim bakterijama |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PASTERIZOVANO MLEKO 1.0%m.m, oligofruktoza 1.5%, probiotske kulture Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium bifidum BB-12 (>10⁶ /g), termofilna kultura Streptococcus thermophilus. |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0◦C do +8◦C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: A.D Imlek Beograd - Padinska Skela, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati. |
| Energija (kJ) | 192 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 46 |
| Masti | 1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 5.2 |
| od kojih seceri (g) | 5.2 |
| So (g) | 3.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |