
| Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Fermentisana PAVLAKA sa 20% m.m. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na tempereturi od 0°C do 8°C |
| Stavlja u promet | AD Imlek Beograd - Padinska Skela, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 842 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 204 |
| Masti | 20 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.5 |
| od kojih seceri (g) | 3.5 |
| Proteini (g) | 2.5 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Fermentisana PAVLAKA sa 20% m.m. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na tempereturi od 0°C do 8°C |
| Stavlja u promet | AD Imlek Beograd - Padinska Skela, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 842 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 204 |
| Masti | 20 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.5 |
| od kojih seceri (g) | 3.5 |
| Proteini (g) | 2.5 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |