Grupa proizvoda | Pavlaka |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci:PAVLAKA, starter kultura. |
Neto kolicina | 180.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2 do +6 C. |
Stavlja u promet | Proizvodi:Mlekoprodukt d.o.o.,Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin,Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Cvrsta fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa 20%mm. |
Energija (kJ) | 869 |
---|---|
Energija (kcal) | 211 |
Masti | 20.9 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.7 |
od kojih seceri (g) | 2.7 |
Proteini (g) | 2.9 |
So (g) | 0.11 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Pavlaka |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci:PAVLAKA, starter kultura. |
Neto kolicina | 180.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2 do +6 C. |
Stavlja u promet | Proizvodi:Mlekoprodukt d.o.o.,Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin,Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Cvrsta fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa 20%mm. |
Energija (kJ) | 869 |
---|---|
Energija (kcal) | 211 |
Masti | 20.9 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.7 |
od kojih seceri (g) | 2.7 |
Proteini (g) | 2.9 |
So (g) | 0.11 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |