Grupa proizvoda | Jogurt sa min.2.8% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO starter kultura za jogurt Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Prooizvod od mleka moze da sadrzi LAKTOZU kao sastavni deo mlekqa. |
Alergeni | Pasterizovano MLEKO,LAKTOZA. |
Neto kolicina | 180.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. |
Stavlja u promet | MLEKOPRODUKT DOO. |
Dodatne informacije | Fermentisani proizvod od pasterizovanog,homogenizovanog mleka sa min. 2.8% mlecne masti.Pre upotrebe promuckati. |
Energija (kJ) | 231 |
---|---|
Energija (kcal) | 55 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
od kojih seceri (g) | 4.3 |
Proteini (g) | 3.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Jogurt sa min.2.8% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO starter kultura za jogurt Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Prooizvod od mleka moze da sadrzi LAKTOZU kao sastavni deo mlekqa. |
Alergeni | Pasterizovano MLEKO,LAKTOZA. |
Neto kolicina | 180.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. |
Stavlja u promet | MLEKOPRODUKT DOO. |
Dodatne informacije | Fermentisani proizvod od pasterizovanog,homogenizovanog mleka sa min. 2.8% mlecne masti.Pre upotrebe promuckati. |
Energija (kJ) | 231 |
---|---|
Energija (kcal) | 55 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
od kojih seceri (g) | 4.3 |
Proteini (g) | 3.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |