
| Grupa proizvoda | Kiselo mleko sa min. 2.8% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO starter kultura za jogurt Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Proizvod od mleka moze da sadrzi LAKTOZU kao sastvani deo mleka. |
| Alergeni | Pasterizovano MLEKO,LAKTOZA. |
| Neto kolicina | 180.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | MLEKOPRODUKT DOO |
| Dodatne informacije | Fermentisani proizvod od pasterizovanog,homogenizovanog mleka sa min. 2.8% mlecne masti.Pre upotrebe promuckati. |
| Energija (kJ) | 231 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 55 |
| Masti | 2.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
| od kojih seceri (g) | 4.3 |
| Proteini (g) | 3.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Kiselo mleko sa min. 2.8% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO starter kultura za jogurt Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Proizvod od mleka moze da sadrzi LAKTOZU kao sastvani deo mleka. |
| Alergeni | Pasterizovano MLEKO,LAKTOZA. |
| Neto kolicina | 180.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | MLEKOPRODUKT DOO |
| Dodatne informacije | Fermentisani proizvod od pasterizovanog,homogenizovanog mleka sa min. 2.8% mlecne masti.Pre upotrebe promuckati. |
| Energija (kJ) | 231 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 55 |
| Masti | 2.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
| od kojih seceri (g) | 4.3 |
| Proteini (g) | 3.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |