Grupa proizvoda | Brzo smrznuti proizvod od lisnatog testa. |
---|---|
Spisak sastojaka | PSENICNO brasno, margarin 27% (delimicno hidrogenizovano palmino ulje, palmino ulje, voda, suncokretovo ulje, emulgatori (mono-i digliceridi masnih kiselina i suncokretov lecitin), so, kiseline (mlecna i limunska kiselina), konzervans (kalijum-sorbat), aroma, boja (E160a)),voda, so, secer, sredstvo protiv zgrudnjavanja (kalcijum-karbonat), kompleks enzima, antioksidans (askorbinska kiselina), emulgator (estri mono- i diacetilvinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina). |
Alergeni | PSENICNO brasno. |
Neto kolicina | 500.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18°C ili niza u svim fazama distribucije proizvoda u maloprodajnim i veleprodajnim objektima. |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD, Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | NACIN PRIPREME:Smrznuto testo izvaditi iz ambalaze i ostaviti 1 – 2 sata na sobnoj temperaturi, zatim ga na brasnom posutoj povrsini rastanjiti do zeljene debljine. Od rastanjenog testa mozete praviti razlicite slane i slatke specijalitete: slane stapice, pastete, pogacice, volovane, kore za krempitu i sl. Oblikovane komade pecite 10 – 15 minuta u prethodno na 220 C zagrejanoj pecnici. Uputstvo za pripremu koristite informativno i pripremu prilagodite rerni u Vasem domacinstvu. IZGLED:Komadi lisnatog testa seceni u oblik pravougaonika, bez snega i leda. BOJA:Karakteristicna boja nepecenog testa. UKUS:Karakteristican za proizvod od testa. MIRIS:Karakteristican za proizvode testa. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja prhko testo sa velikim brojem listova. |
Energija (kJ) | 1571 |
---|---|
Energija (kcal) | 374 |
Masti | 22.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 10.2 |
Ugljeni hidrati (g) | 38.3 |
od kojih seceri (g) | 0.7 |
Proteini (g) | 4.8 |
So (g) | 1.22 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Brzo smrznuti proizvod od lisnatog testa. |
---|---|
Spisak sastojaka | PSENICNO brasno, margarin 27% (delimicno hidrogenizovano palmino ulje, palmino ulje, voda, suncokretovo ulje, emulgatori (mono-i digliceridi masnih kiselina i suncokretov lecitin), so, kiseline (mlecna i limunska kiselina), konzervans (kalijum-sorbat), aroma, boja (E160a)),voda, so, secer, sredstvo protiv zgrudnjavanja (kalcijum-karbonat), kompleks enzima, antioksidans (askorbinska kiselina), emulgator (estri mono- i diacetilvinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina). |
Alergeni | PSENICNO brasno. |
Neto kolicina | 500.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18°C ili niza u svim fazama distribucije proizvoda u maloprodajnim i veleprodajnim objektima. |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD, Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | NACIN PRIPREME:Smrznuto testo izvaditi iz ambalaze i ostaviti 1 – 2 sata na sobnoj temperaturi, zatim ga na brasnom posutoj povrsini rastanjiti do zeljene debljine. Od rastanjenog testa mozete praviti razlicite slane i slatke specijalitete: slane stapice, pastete, pogacice, volovane, kore za krempitu i sl. Oblikovane komade pecite 10 – 15 minuta u prethodno na 220 C zagrejanoj pecnici. Uputstvo za pripremu koristite informativno i pripremu prilagodite rerni u Vasem domacinstvu. IZGLED:Komadi lisnatog testa seceni u oblik pravougaonika, bez snega i leda. BOJA:Karakteristicna boja nepecenog testa. UKUS:Karakteristican za proizvod od testa. MIRIS:Karakteristican za proizvode testa. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja prhko testo sa velikim brojem listova. |
Energija (kJ) | 1571 |
---|---|
Energija (kcal) | 374 |
Masti | 22.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 10.2 |
Ugljeni hidrati (g) | 38.3 |
od kojih seceri (g) | 0.7 |
Proteini (g) | 4.8 |
So (g) | 1.22 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |