Grupa proizvoda | Prasak za puding sa aromom lesnika. |
---|---|
Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob, dekstroza, kuhinjska so, prirodno-identicna aroma lesnika, boja E150d. |
Neto kolicina | 40.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25°C. |
Stavlja u promet | Aroma zacini d.o.o. |
Dodatne informacije | Upotreba: Prasak za puding izmesati sa 2-3 kasike (40-60g) secera. Od 1/2l hladnog mleka oduzeti 4-6 kasika i dobro pomesati sa smesom pudinga i secera. Ostatak mleka zagrejati i dodati razmucenu masu. Kuvati uz mesanje 2-3 minuta. Vruc puding sipati u vlazne posude i ostaviti da se ohladi. |
Energija (kJ) | 393 |
---|---|
Energija (kcal) | 94 |
Masti | 2.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 12.6 |
Proteini (g) | 2.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Prasak za puding sa aromom lesnika. |
---|---|
Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob, dekstroza, kuhinjska so, prirodno-identicna aroma lesnika, boja E150d. |
Neto kolicina | 40.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25°C. |
Stavlja u promet | Aroma zacini d.o.o. |
Dodatne informacije | Upotreba: Prasak za puding izmesati sa 2-3 kasike (40-60g) secera. Od 1/2l hladnog mleka oduzeti 4-6 kasika i dobro pomesati sa smesom pudinga i secera. Ostatak mleka zagrejati i dodati razmucenu masu. Kuvati uz mesanje 2-3 minuta. Vruc puding sipati u vlazne posude i ostaviti da se ohladi. |
Energija (kJ) | 393 |
---|---|
Energija (kcal) | 94 |
Masti | 2.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 12.6 |
Proteini (g) | 2.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |