
| Grupa proizvoda | Maslinovo ulje |
|---|---|
| Spisak sastojaka | devicansko maslinovo ulje ekstra virgin |
| Neto kolicina | 1000.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na hladnom (T< 25 C) |
| Stavlja u promet | Dijamant DOO Zrenjanin |
| Zemlja porekla | Spanija |
| Uputsvo za upotrebu | Cuvati na hladnom (T< 25 C) zasticenom od izvora svetlosti |
| Dodatne informacije | toplota i direktna svetlost mogu da pogorsaju kvalitet ulja.Maslinovo ulje postaje mutno na niskoj temperaturi,sto ne utice na kvalitet maslinovog ulja.Na temperaturama ispod 12C moze doci do zamucenja ulja sto je prirodan proces i ne utice na kvalitet proizvoda.Na sobnoj temperaturi vraca svoju prvobitnu providnu boju i teksturu |
| Energija (kJ) | 3700 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 900 |
| Masti | 91.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 10.9 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Maslinovo ulje |
|---|---|
| Spisak sastojaka | devicansko maslinovo ulje ekstra virgin |
| Neto kolicina | 1000.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na hladnom (T< 25 C) |
| Stavlja u promet | Dijamant DOO Zrenjanin |
| Zemlja porekla | Spanija |
| Uputsvo za upotrebu | Cuvati na hladnom (T< 25 C) zasticenom od izvora svetlosti |
| Dodatne informacije | toplota i direktna svetlost mogu da pogorsaju kvalitet ulja.Maslinovo ulje postaje mutno na niskoj temperaturi,sto ne utice na kvalitet maslinovog ulja.Na temperaturama ispod 12C moze doci do zamucenja ulja sto je prirodan proces i ne utice na kvalitet proizvoda.Na sobnoj temperaturi vraca svoju prvobitnu providnu boju i teksturu |
| Energija (kJ) | 3700 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 900 |
| Masti | 91.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 10.9 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |