
| Grupa proizvoda | SMESE ZA KOLACE |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno, secer u prahu, mleveni cimet 1,5%, sredstva za dizanje testa (E450i, E500ii), aroma vanilina. |
| Alergeni | GLUTEN |
| Neto kolicina | 300.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu. |
| Stavlja u promet | Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | 1. Zagrejati rernu. U posudi za mucenje, mikserom penasto umutiti 130g margarina (sobne temperature). 2. Dodati smesu za keksice i pazljivo mutiti mikserom najmanjom brzinom oko 1 minut da se smesa homogenizuje. 3. Pripremljeno testo koje je u posudi, rukom oblikovati u komad, a zatim umesiti na radnoj povrsini da postane glatko. 4. Testo rastanjiti na oko 0,5 cm debljine. Modlicom zeljenog oblika vaditi keksice i redjati ih na pleh oblozen papirom za pecenje. 5. Pleh sa pripremljenim testom staviti da se pece. 6. Kada su keksici ispeceni i ohladjeni, mogu se dekorisati po zelji. *Za pleh dimenzija: 42x33cm Pridrzavajte se uputstva za Vasu rernu! Vreme pecenja: 10 min Elektricna rerna: 180oC (zagrejana) |
| Dodatne informacije | Testo nije namenjeno za sirovu upotrebu i uvek se mora dobro zagrejati |
| Energija (kJ) | 1867 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 446 |
| Masti | 23 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 11 |
| Ugljeni hidrati (g) | 56 |
| od kojih seceri (g) | 17 |
| Vlakna (g) | 0.3 |
| Proteini (g) | 4.5 |
| So (g) | 0.38 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | SMESE ZA KOLACE |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno, secer u prahu, mleveni cimet 1,5%, sredstva za dizanje testa (E450i, E500ii), aroma vanilina. |
| Alergeni | GLUTEN |
| Neto kolicina | 300.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu. |
| Stavlja u promet | Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | 1. Zagrejati rernu. U posudi za mucenje, mikserom penasto umutiti 130g margarina (sobne temperature). 2. Dodati smesu za keksice i pazljivo mutiti mikserom najmanjom brzinom oko 1 minut da se smesa homogenizuje. 3. Pripremljeno testo koje je u posudi, rukom oblikovati u komad, a zatim umesiti na radnoj povrsini da postane glatko. 4. Testo rastanjiti na oko 0,5 cm debljine. Modlicom zeljenog oblika vaditi keksice i redjati ih na pleh oblozen papirom za pecenje. 5. Pleh sa pripremljenim testom staviti da se pece. 6. Kada su keksici ispeceni i ohladjeni, mogu se dekorisati po zelji. *Za pleh dimenzija: 42x33cm Pridrzavajte se uputstva za Vasu rernu! Vreme pecenja: 10 min Elektricna rerna: 180oC (zagrejana) |
| Dodatne informacije | Testo nije namenjeno za sirovu upotrebu i uvek se mora dobro zagrejati |
| Energija (kJ) | 1867 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 446 |
| Masti | 23 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 11 |
| Ugljeni hidrati (g) | 56 |
| od kojih seceri (g) | 17 |
| Vlakna (g) | 0.3 |
| Proteini (g) | 4.5 |
| So (g) | 0.38 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |