
| Grupa proizvoda | Fermentisanapavlaka sa jogurtnom kulturom sa dodatkompreradjevina od paradjzai maslina. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovana pavlaka sa 22%mlecne masti,jogurtna kultura,preradjevinamasline i paradajza 10%masline28%,koncentrat paradajzpirea 17,8%,luk 13,6%,glukozno fruktozni sirup 8,39%,kuhinjska so sa 6,8%, secer4,8%,modifikovani kukuruzni skrob,origano arome,regulator kiselosti,limunska kiselina,. |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza, |
| Neto kolicina | 0.150 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | 0°C do +8°C |
| Stavlja u promet | AD IMLEK Industrijsko naselje BB, 11213 Padinska skela, RS |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
| Dodatne informacije | Nema |
| Energija (kJ) | 802 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 194 |
| Masti | 18 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 11 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.9 |
| od kojih seceri (g) | 3.5 |
| Proteini (g) | 3.1 |
| So (g) | 0.82 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisanapavlaka sa jogurtnom kulturom sa dodatkompreradjevina od paradjzai maslina. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovana pavlaka sa 22%mlecne masti,jogurtna kultura,preradjevinamasline i paradajza 10%masline28%,koncentrat paradajzpirea 17,8%,luk 13,6%,glukozno fruktozni sirup 8,39%,kuhinjska so sa 6,8%, secer4,8%,modifikovani kukuruzni skrob,origano arome,regulator kiselosti,limunska kiselina,. |
| Alergeni | mleko, mlecni protein,laktoza, |
| Neto kolicina | 0.150 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | 0°C do +8°C |
| Stavlja u promet | AD IMLEK Industrijsko naselje BB, 11213 Padinska skela, RS |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Spreman za konzumaciju |
| Dodatne informacije | Nema |
| Energija (kJ) | 802 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 194 |
| Masti | 18 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 11 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.9 |
| od kojih seceri (g) | 3.5 |
| Proteini (g) | 3.1 |
| So (g) | 0.82 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |