
| Grupa proizvoda | BRZO ZAMRZNUTA TESTA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | kvasno testo 57% (psenicno brasno, voda, kvasac, so, secer, suncokretovo ulje), mesavina povrca 18% (tikvice 8%, sampinjoni 8%, crni luk 2%), proizvod na bazi biljne masti 14%, paradajz pire 11%% (koncentrisani sok od paradajza, kuhinjska so, biber, suseno zacinsko bilje). |
| Alergeni | GLUTEN |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | KOM |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi -18⁰C ili nizoj. |
| Stavlja u promet | UNIVEREXPORT DOO, Sentandrejski put 165, Novi Sad, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Izvadite pizzu iz zamrzivaca i zagrejte pecnicu na 240°C. Kada se pecnica zagreje, stavite pizzu da se pece i smanjite temperaturu na 220°C. Obavezno ukloniti foliju sa pizze pre pecenja! Neka se pece 7 - 10 minuta. Prijatno! |
| Dodatne informacije | Vreme pecenja moze varirati zavisno od vrste pecnice. Jednom odmrznutu pizzu nije preporucljivo ponovo zamrzavati. |
| Energija (kJ) | 784 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 187 |
| Masti | 4.3 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 32.1 |
| od kojih seceri (g) | 2.3 |
| Vlakna (g) | 1.6 |
| Proteini (g) | 4.4 |
| So (g) | 1.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | BRZO ZAMRZNUTA TESTA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | kvasno testo 57% (psenicno brasno, voda, kvasac, so, secer, suncokretovo ulje), mesavina povrca 18% (tikvice 8%, sampinjoni 8%, crni luk 2%), proizvod na bazi biljne masti 14%, paradajz pire 11%% (koncentrisani sok od paradajza, kuhinjska so, biber, suseno zacinsko bilje). |
| Alergeni | GLUTEN |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | KOM |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi -18⁰C ili nizoj. |
| Stavlja u promet | UNIVEREXPORT DOO, Sentandrejski put 165, Novi Sad, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Izvadite pizzu iz zamrzivaca i zagrejte pecnicu na 240°C. Kada se pecnica zagreje, stavite pizzu da se pece i smanjite temperaturu na 220°C. Obavezno ukloniti foliju sa pizze pre pecenja! Neka se pece 7 - 10 minuta. Prijatno! |
| Dodatne informacije | Vreme pecenja moze varirati zavisno od vrste pecnice. Jednom odmrznutu pizzu nije preporucljivo ponovo zamrzavati. |
| Energija (kJ) | 784 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 187 |
| Masti | 4.3 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 32.1 |
| od kojih seceri (g) | 2.3 |
| Vlakna (g) | 1.6 |
| Proteini (g) | 4.4 |
| So (g) | 1.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |