
| Grupa proizvoda | BRZO ZAMRZNUTA TESTA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | kvasno testo 69,5% (psenicno brasno, voda, kvasac, kuhinjska so, secer, biljno ulje suncokretovo)), punomasni sir 16,50% (mleko, kuhinjska so, sirilo), paradajz pire 14% (koncentrisani sok od paradajza, kuhinjska so, biber, suseno zacinsko bilje). Alergen info: Proizvod sadrzi psenicni gluten, mleko. |
| Alergeni | GLUTEN, MLEKO |
| Neto kolicina | 360.000 |
| Jedinica mere | KOM |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi -18⁰C ili nizoj. |
| Stavlja u promet | UNIVEREXPORT DOO, Sentandrejski put 165, Novi Sad, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Izvadite pizzu iz zamrzivaca i zagrejte pecnicu na 240°C. Kada se pecnica zagreje, stavite pizzu da se pece i smanjite temperaturu na 220°C. Obavezno ukloniti foliju sa pizze pre pecenja! Neka se pece 7 - 10 minuta. Prijatno! |
| Dodatne informacije | Vreme pecenja moze varirati zavisno od vrste pecnice. Jednom odmrznutu pizzu nije preporucljivo ponovo zamrzavati. |
| Energija (kJ) | 966 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 231 |
| Masti | 6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 34.7 |
| od kojih seceri (g) | 2.5 |
| Vlakna (g) | 1.8 |
| Proteini (g) | 8.7 |
| So (g) | 1.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | BRZO ZAMRZNUTA TESTA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | kvasno testo 69,5% (psenicno brasno, voda, kvasac, kuhinjska so, secer, biljno ulje suncokretovo)), punomasni sir 16,50% (mleko, kuhinjska so, sirilo), paradajz pire 14% (koncentrisani sok od paradajza, kuhinjska so, biber, suseno zacinsko bilje). Alergen info: Proizvod sadrzi psenicni gluten, mleko. |
| Alergeni | GLUTEN, MLEKO |
| Neto kolicina | 360.000 |
| Jedinica mere | KOM |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi -18⁰C ili nizoj. |
| Stavlja u promet | UNIVEREXPORT DOO, Sentandrejski put 165, Novi Sad, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Izvadite pizzu iz zamrzivaca i zagrejte pecnicu na 240°C. Kada se pecnica zagreje, stavite pizzu da se pece i smanjite temperaturu na 220°C. Obavezno ukloniti foliju sa pizze pre pecenja! Neka se pece 7 - 10 minuta. Prijatno! |
| Dodatne informacije | Vreme pecenja moze varirati zavisno od vrste pecnice. Jednom odmrznutu pizzu nije preporucljivo ponovo zamrzavati. |
| Energija (kJ) | 966 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 231 |
| Masti | 6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 34.7 |
| od kojih seceri (g) | 2.5 |
| Vlakna (g) | 1.8 |
| Proteini (g) | 8.7 |
| So (g) | 1.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |