
| Grupa proizvoda | BRZO ZAMRZNUTA TESTA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | kvasno testo 55% (psenicno brasno, voda, kvasac, kuhinjska so, biljno ulje (suncokretovo), punomasni sir 12,5% (mleko, kuhinjska so, sirilo), sampinjoni 12,5%, konzerve od mesa u komadima 10% (pilece meso kokosiji batak I karabatak b/k (52 % ),voda 8 %, krompirov skrob, nitritna so (E250 ) , kuhinjska so, karagenan , polifosfati ( E452 ), dekstroza , antioksidans : E316, zacini) |
| Alergeni | GLUTEN, MLEKO |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | KOM |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi -18⁰C ili nizoj. |
| Stavlja u promet | UNIVEREXPORT DOO, Sentandrejski put 165, Novi Sad, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Izvadite pizzu iz zamrzivaca i zagrejte pecnicu na 240°C. Kada se pecnica zagreje, stavite pizzu da se pece i smanjite temperaturu na 220°C. Obavezno ukloniti foliju sa pizze pre pecenja! Neka se pece 7 - 10 minuta. Prijatno! |
| Dodatne informacije | Vreme pecenja moze varirati zavisno od vrste pecnice. Jednom odmrznutu pizzu nije preporucljivo ponovo zamrzavati. |
| Energija (kJ) | 800 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 191 |
| Masti | 4.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 28 |
| od kojih seceri (g) | 2.1 |
| Vlakna (g) | 1.5 |
| Proteini (g) | 8.5 |
| So (g) | 1.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | BRZO ZAMRZNUTA TESTA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | kvasno testo 55% (psenicno brasno, voda, kvasac, kuhinjska so, biljno ulje (suncokretovo), punomasni sir 12,5% (mleko, kuhinjska so, sirilo), sampinjoni 12,5%, konzerve od mesa u komadima 10% (pilece meso kokosiji batak I karabatak b/k (52 % ),voda 8 %, krompirov skrob, nitritna so (E250 ) , kuhinjska so, karagenan , polifosfati ( E452 ), dekstroza , antioksidans : E316, zacini) |
| Alergeni | GLUTEN, MLEKO |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | KOM |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi -18⁰C ili nizoj. |
| Stavlja u promet | UNIVEREXPORT DOO, Sentandrejski put 165, Novi Sad, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Izvadite pizzu iz zamrzivaca i zagrejte pecnicu na 240°C. Kada se pecnica zagreje, stavite pizzu da se pece i smanjite temperaturu na 220°C. Obavezno ukloniti foliju sa pizze pre pecenja! Neka se pece 7 - 10 minuta. Prijatno! |
| Dodatne informacije | Vreme pecenja moze varirati zavisno od vrste pecnice. Jednom odmrznutu pizzu nije preporucljivo ponovo zamrzavati. |
| Energija (kJ) | 800 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 191 |
| Masti | 4.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 28 |
| od kojih seceri (g) | 2.1 |
| Vlakna (g) | 1.5 |
| Proteini (g) | 8.5 |
| So (g) | 1.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |