
| Grupa proizvoda | BRZO SMRZNUTA TESTA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | kvasno testo 62% (psenicno brasno, voda, kvasac, kuhinjska so, secer, biljno ulje (suncokretovo)), punomasni sir 16% (mleko, kuhinjska so, sirilo), paradajz pire 14% (koncentrisani sok od paradajza, kuhinjska so, biber, suseno zacinsko bilje), govedja ljuta kobasica 8% (govedje meso, govedji loj, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, dekstroza, antioksidans E316, starter kulture, pojacivac arome E621, konzervans E250, boja E120). |
| Alergeni | GLUTEN, MLEKO |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | KOM |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi -18⁰C ili nizoj. |
| Stavlja u promet | UNIVEREXPORT DOO, Sentandrejski put 165, Novi Sad, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Izvadite pizzu iz zamrzivaca i zagrejte pecnicu na 240°C. Kada se pecnica zagreje, stavite pizzu da se pece i smanjite temperaturu na 220°C. Obavezno ukloniti foliju sa pizze pre pecenja! Neka se pece 7 - 10 minuta. Prijatno! |
| Dodatne informacije | Vreme pecenja moze varirati zavisno od vrste pecnice. Jednom odmrznutu pizzu nije preporucljivo ponovo zamrzavati. |
| Energija (kJ) | 1024 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 245 |
| Masti | 8.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 31.2 |
| od kojih seceri (g) | 2.4 |
| Vlakna (g) | 1.7 |
| Proteini (g) | 10.2 |
| So (g) | 1.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | BRZO SMRZNUTA TESTA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | kvasno testo 62% (psenicno brasno, voda, kvasac, kuhinjska so, secer, biljno ulje (suncokretovo)), punomasni sir 16% (mleko, kuhinjska so, sirilo), paradajz pire 14% (koncentrisani sok od paradajza, kuhinjska so, biber, suseno zacinsko bilje), govedja ljuta kobasica 8% (govedje meso, govedji loj, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, dekstroza, antioksidans E316, starter kulture, pojacivac arome E621, konzervans E250, boja E120). |
| Alergeni | GLUTEN, MLEKO |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | KOM |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi -18⁰C ili nizoj. |
| Stavlja u promet | UNIVEREXPORT DOO, Sentandrejski put 165, Novi Sad, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Izvadite pizzu iz zamrzivaca i zagrejte pecnicu na 240°C. Kada se pecnica zagreje, stavite pizzu da se pece i smanjite temperaturu na 220°C. Obavezno ukloniti foliju sa pizze pre pecenja! Neka se pece 7 - 10 minuta. Prijatno! |
| Dodatne informacije | Vreme pecenja moze varirati zavisno od vrste pecnice. Jednom odmrznutu pizzu nije preporucljivo ponovo zamrzavati. |
| Energija (kJ) | 1024 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 245 |
| Masti | 8.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 31.2 |
| od kojih seceri (g) | 2.4 |
| Vlakna (g) | 1.7 |
| Proteini (g) | 10.2 |
| So (g) | 1.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |