
| Grupa proizvoda | Mesne preradjevine |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pileci batak sa karabatkom bez kostiju i koţe 45%, mehaniĉki separisano pilece meso 40%, pilece koţice 10%, voda, konzervans (natrijum-nitrit), zaĉini, ekstrakti zaĉina, dekstroza, stabilizator (difosfati), kuhinjska so, pojaĉivaĉ ukusa (natrijum-glutaminat), antioksidans (askorbinska kiselina). Sadrţaj ukupnih proteina min. 12%. Sadrţaj kolagena u proteinima max. 15% |
| Alergeni | NE |
| Neto kolicina | 300.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | 0 do +4 |
| Stavlja u promet | Vindija doo Lajkovac |
| Zemlja porekla | R. Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Omotac je jestiv. Pre upotrebe kratko prokuvati ili ispeci. |
| Energija (kJ) | 787 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 189 |
| Masti | 13 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.8 |
| od kojih seceri (g) | 0.4 |
| Proteini (g) | 17.2 |
| So (g) | 1.38 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Mesne preradjevine |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pileci batak sa karabatkom bez kostiju i koţe 45%, mehaniĉki separisano pilece meso 40%, pilece koţice 10%, voda, konzervans (natrijum-nitrit), zaĉini, ekstrakti zaĉina, dekstroza, stabilizator (difosfati), kuhinjska so, pojaĉivaĉ ukusa (natrijum-glutaminat), antioksidans (askorbinska kiselina). Sadrţaj ukupnih proteina min. 12%. Sadrţaj kolagena u proteinima max. 15% |
| Alergeni | NE |
| Neto kolicina | 300.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | 0 do +4 |
| Stavlja u promet | Vindija doo Lajkovac |
| Zemlja porekla | R. Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Omotac je jestiv. Pre upotrebe kratko prokuvati ili ispeci. |
| Energija (kJ) | 787 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 189 |
| Masti | 13 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.8 |
| od kojih seceri (g) | 0.4 |
| Proteini (g) | 17.2 |
| So (g) | 1.38 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |