Grupa proizvoda | Keksi i proizvodi srodni keksu (grupa – mekani biskvit) |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: secer, glukozni sirup, psenicno brasno, biljna mast (palma), kakaov prah smanjene masti, voda, jaja u prahu, tvar za zadrzavanje vlage sorbitol, obrano mlijeko u prahu, sirutka u prahu, biljno ulje (palmino), koncentrirani vocni sok narance 1%, sredstvo za geliranje/tvar za zeliranje pektin, emulgatori sojin lecitin, E492 i E476, kiselina limunska kiselina, kuhinjska so, sredstva za dizanje tijesta: natrijum hidrogenkarbonat i amonijum hidrogenkarbonat, konzervans kalijum sorbat, regulator kiseline natrijum hidrogenkarbonat i arome. Kakaov preliv sadrzi min. 12% bezmasne suve tvari kakaovih dijelova kakaoa i min. 33% ukupne masnoce. Proizvod moze da sadrzi ljesnjak u tragovima. Cuvati na temperaturi 15-20°C na suvom mjestu. |
Alergeni | Proizvod sadrzi psenicni gluten, proizvode od jaja, proizvode od mlijeka i sojin lecitin. Moguce da sadrzi ljesnjak u tragovima. |
Neto kolicina | 345.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Proizvod cuvati zasticen od spoljasnjih uticaja do 20°C. |
Stavlja u promet | ,,RDT Swisslion’’ d.o.o., Prehrambena industrija , Ul. Niksicki put bb,89101 Trebinje |
Zemlja porekla | Bosna i Hercegovina |
Uputsvo za upotrebu | ne |
Dodatne informacije | ne |
Energija (kJ) | 1701 |
---|---|
Energija (kcal) | 403 |
Masti | 8.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5.7 |
Ugljeni hidrati (g) | 76 |
od kojih seceri (g) | 56 |
Proteini (g) | 5 |
So (g) | 0.17 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Keksi i proizvodi srodni keksu (grupa – mekani biskvit) |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: secer, glukozni sirup, psenicno brasno, biljna mast (palma), kakaov prah smanjene masti, voda, jaja u prahu, tvar za zadrzavanje vlage sorbitol, obrano mlijeko u prahu, sirutka u prahu, biljno ulje (palmino), koncentrirani vocni sok narance 1%, sredstvo za geliranje/tvar za zeliranje pektin, emulgatori sojin lecitin, E492 i E476, kiselina limunska kiselina, kuhinjska so, sredstva za dizanje tijesta: natrijum hidrogenkarbonat i amonijum hidrogenkarbonat, konzervans kalijum sorbat, regulator kiseline natrijum hidrogenkarbonat i arome. Kakaov preliv sadrzi min. 12% bezmasne suve tvari kakaovih dijelova kakaoa i min. 33% ukupne masnoce. Proizvod moze da sadrzi ljesnjak u tragovima. Cuvati na temperaturi 15-20°C na suvom mjestu. |
Alergeni | Proizvod sadrzi psenicni gluten, proizvode od jaja, proizvode od mlijeka i sojin lecitin. Moguce da sadrzi ljesnjak u tragovima. |
Neto kolicina | 345.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Proizvod cuvati zasticen od spoljasnjih uticaja do 20°C. |
Stavlja u promet | ,,RDT Swisslion’’ d.o.o., Prehrambena industrija , Ul. Niksicki put bb,89101 Trebinje |
Zemlja porekla | Bosna i Hercegovina |
Uputsvo za upotrebu | ne |
Dodatne informacije | ne |
Energija (kJ) | 1701 |
---|---|
Energija (kcal) | 403 |
Masti | 8.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 5.7 |
Ugljeni hidrati (g) | 76 |
od kojih seceri (g) | 56 |
Proteini (g) | 5 |
So (g) | 0.17 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |