
| Grupa proizvoda | Univerzalni zacini |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Jodirana so, secer 35%,pojacivac arome( mononatrijumov glutaminat ), cili 6%, beli luk 4,4%, slatka zacinska paprika 4,3%, luk 3,2%, crni biber 2%,korijander, djumbir 1,8%, aroma,persunov llist 0,08% |
| Alergeni | Moze sadrzati celer |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu |
| Stavlja u promet | Podravka |
| Zemlja porekla | Hrvatska |
| Uputsvo za upotrebu | Koristiti prilikom kuvanja supa i mariniranja mesa. Jedna kaska ( 4g) je dovoljna za zacinjnenje 250 ml supe ili 250g mesa prilikom mariniranja. |
| Energija (kJ) | 990 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 234 |
| Masti | 1.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 45 |
| od kojih seceri (g) | 43 |
| Vlakna (g) | 6.6 |
| Proteini (g) | 6.2 |
| So (g) | 35.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Univerzalni zacini |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Jodirana so, secer 35%,pojacivac arome( mononatrijumov glutaminat ), cili 6%, beli luk 4,4%, slatka zacinska paprika 4,3%, luk 3,2%, crni biber 2%,korijander, djumbir 1,8%, aroma,persunov llist 0,08% |
| Alergeni | Moze sadrzati celer |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu |
| Stavlja u promet | Podravka |
| Zemlja porekla | Hrvatska |
| Uputsvo za upotrebu | Koristiti prilikom kuvanja supa i mariniranja mesa. Jedna kaska ( 4g) je dovoljna za zacinjnenje 250 ml supe ili 250g mesa prilikom mariniranja. |
| Energija (kJ) | 990 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 234 |
| Masti | 1.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 45 |
| od kojih seceri (g) | 43 |
| Vlakna (g) | 6.6 |
| Proteini (g) | 6.2 |
| So (g) | 35.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |