Grupa proizvoda | Fermentisane suve kobasice |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: Svinjsko meso, svinjsko cvrsto masno tkivo, Gauda sir 9% (pasterizovano mleko, kuhinjska so, sirilo, starter kultura, ucvrscivac: kalcijum-hlorid; konzervans: kalijum-nitrit; boja: anato;), kuhinjska so, zacini, dekstroza, saharoza, antioksidans: askorbinska kiselina; konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture; Moze sadrzati proteine soje i gluten u tragovima. |
Alergeni | Mleko, soja, gluten |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +15°C. |
Stavlja u promet | Proizvodjac: NEOPLANTA DOO NOVI SAD, Primorska 90, 21000 Novi Sad, tel.: +381214873882; faks: +38121419256; office@neoplanta.co.rs. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 1892 |
---|---|
Energija (kcal) | 456 |
Masti | 38 |
Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.6 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 28 |
So (g) | 4.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisane suve kobasice |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: Svinjsko meso, svinjsko cvrsto masno tkivo, Gauda sir 9% (pasterizovano mleko, kuhinjska so, sirilo, starter kultura, ucvrscivac: kalcijum-hlorid; konzervans: kalijum-nitrit; boja: anato;), kuhinjska so, zacini, dekstroza, saharoza, antioksidans: askorbinska kiselina; konzervans: natrijum-nitrit; starter kulture; Moze sadrzati proteine soje i gluten u tragovima. |
Alergeni | Mleko, soja, gluten |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +15°C. |
Stavlja u promet | Proizvodjac: NEOPLANTA DOO NOVI SAD, Primorska 90, 21000 Novi Sad, tel.: +381214873882; faks: +38121419256; office@neoplanta.co.rs. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 1892 |
---|---|
Energija (kcal) | 456 |
Masti | 38 |
Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.6 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 28 |
So (g) | 4.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |