-26%

| Grupa proizvoda | Keks preliven EUROCREM filom i mlecnom cokoladom |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: Mlijecni/mlecni fil 45% (secer, biljna mast (palma), mlijecni/mlecni proizvod u prahu 20,6% (obrano mlijeko/mleko u prahu, sirutka/surutka u prahu), biljno ulje (suncokret, palma), ljesnjak/lesnik pasta 2,6%, obezmasceno sojino brasno, emulgator sojin lecitin i arome), Keks 37% (psenicno brasno, biljna palmina mast, secer, invertni secerni sirup, tvari za rahljenje/sredstva za dizanje testa: natrijev/natrijum hidrogenkarbonat i amonijev/amonijum hidrogenkarbonat, kuhinjska sol/so, emulgator sojin lecitin i arome) i Mlijecna/mlecna cokolada 18% (secer, mjesavina/mesavina mlijecnih/mlecnih proizvoda u prahu 25% (punomasno mlijeko/mleko u prahu, surutka/sirutka u prahu u promjenjivom odnosu/promenljivim udelima), kakaov/ kakao maslac, kakao/kakaova masa, emulgatori: sojin lecitin i E476, arome). Mlijecna cokoladna masa sadrzi: kakaovi dijelovi 33% min./ Mlecna cokoladna masa sadrzi: min. 33% ukupne suve materije kakao delova. |
| Alergeni | obrano mlijeko/mleko u prahu, sirutka/surutka u prahu, psenicno brasno, emulgator sojin lecitin |
| Neto kolicina | 0.105 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15°C do 20°C bez direktnog izlaganjebinje, Bosna i Hercegovinaa suncevoj svjetlosti/svetlosti. |
| Stavlja u promet | „RDT Swisslion d.o.o. |
| Zemlja porekla | Bosna i Hercegovina |
| Uputsvo za upotrebu | ne |
| Dodatne informacije | ne |
| Energija (kJ) | 2127 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 508 |
| Masti | 26 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 60 |
| od kojih seceri (g) | 40 |
| Proteini (g) | 7 |
| So (g) | 0.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-26%

| Grupa proizvoda | Keks preliven EUROCREM filom i mlecnom cokoladom |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: Mlijecni/mlecni fil 45% (secer, biljna mast (palma), mlijecni/mlecni proizvod u prahu 20,6% (obrano mlijeko/mleko u prahu, sirutka/surutka u prahu), biljno ulje (suncokret, palma), ljesnjak/lesnik pasta 2,6%, obezmasceno sojino brasno, emulgator sojin lecitin i arome), Keks 37% (psenicno brasno, biljna palmina mast, secer, invertni secerni sirup, tvari za rahljenje/sredstva za dizanje testa: natrijev/natrijum hidrogenkarbonat i amonijev/amonijum hidrogenkarbonat, kuhinjska sol/so, emulgator sojin lecitin i arome) i Mlijecna/mlecna cokolada 18% (secer, mjesavina/mesavina mlijecnih/mlecnih proizvoda u prahu 25% (punomasno mlijeko/mleko u prahu, surutka/sirutka u prahu u promjenjivom odnosu/promenljivim udelima), kakaov/ kakao maslac, kakao/kakaova masa, emulgatori: sojin lecitin i E476, arome). Mlijecna cokoladna masa sadrzi: kakaovi dijelovi 33% min./ Mlecna cokoladna masa sadrzi: min. 33% ukupne suve materije kakao delova. |
| Alergeni | obrano mlijeko/mleko u prahu, sirutka/surutka u prahu, psenicno brasno, emulgator sojin lecitin |
| Neto kolicina | 0.105 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15°C do 20°C bez direktnog izlaganjebinje, Bosna i Hercegovinaa suncevoj svjetlosti/svetlosti. |
| Stavlja u promet | „RDT Swisslion d.o.o. |
| Zemlja porekla | Bosna i Hercegovina |
| Uputsvo za upotrebu | ne |
| Dodatne informacije | ne |
| Energija (kJ) | 2127 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 508 |
| Masti | 26 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 60 |
| od kojih seceri (g) | 40 |
| Proteini (g) | 7 |
| So (g) | 0.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |