Grupa proizvoda | BISKVIT MEKAN I PUNJEN |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: secer, psenicno brasno, pasterizovani melanz (jaja), biljno ulje (suncokretovo), voda, glukozni sirup, koncentrisani vocni sok pomorandze (4.5 %), humektant: glicerol; kakao maslac, badem (2.5%,) humektant: sorbitol; kakao-prah sa redukovanim sadrzajem kakao-maslaca, kukuruzni skrob, obrano mleko u prahu, kasa jabuke, biljna mast (palmina, shea), emulgator: poliglicerolni estri masnih kiselina; sredstva za dizanje testa: dinatrijum - difosfat, natrijum – hidrogenkarbonat; kiselina: limunska kiselina; sredstvo za zeliranje: amidovani pektin; kuhinjska so, konzervansi: kalijum sorbat, sorbinska kiselina, kalcijum propionat; emulgatori: sojin lecitin, E476; emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina; arome, stabilizator: ksantan guma; boja: beta karoten; lesnik. Cokolada sadrzi: min 46 % ukupne suve materije kakao-delova. Cokolada sadrzi biljnu mast kao dodatak kakao-maslacu. Pakovano u zastitnoj atmosferi! |
Alergeni | Zitarice koje sadrze gluten: psenica, raz, jecam, ovas, spelt, kamut i varijeteti dobijeni njihovim ukrstanjem i njihovi proizvodi,Jaja i proizvodi od jaja, Kikiriki i proizvodi od kikirikija,Soja i proizvodi od soje, Jezgrasto voce: badem (Amygdalus communis L.), lesnik (Corylus avellana), orah (Juglans regia), indijski orah (Anacardium occidentale), pekan orah (Carya illinoiesis), brazilski orah (Bertholettia excelsa), pistac (Pistacia vera), makadamia orah i Queensland orah (Maccadamia ternifolia) i njihovi proizvodi |
Neto kolicina | 0.060 |
Jedinica mere | komad |
Uslovi cuvanja | Temperatura: od 10°C do 24°C (za proizvode prelivene cokoladom i kakao prelivom - optimalno: 18 °C) |
Stavlja u promet | Jaffa doo Crvenka |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | 150 |
Energija (kJ) | 1683 |
---|---|
Energija (kcal) | 402 |
Masti | 20 |
Zasićene masne kiseline (g) | 4 |
Ugljeni hidrati (g) | 49 |
od kojih seceri (g) | 31 |
Vlakna (g) | 2 |
Proteini (g) | 5.5 |
So (g) | 1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | BISKVIT MEKAN I PUNJEN |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: secer, psenicno brasno, pasterizovani melanz (jaja), biljno ulje (suncokretovo), voda, glukozni sirup, koncentrisani vocni sok pomorandze (4.5 %), humektant: glicerol; kakao maslac, badem (2.5%,) humektant: sorbitol; kakao-prah sa redukovanim sadrzajem kakao-maslaca, kukuruzni skrob, obrano mleko u prahu, kasa jabuke, biljna mast (palmina, shea), emulgator: poliglicerolni estri masnih kiselina; sredstva za dizanje testa: dinatrijum - difosfat, natrijum – hidrogenkarbonat; kiselina: limunska kiselina; sredstvo za zeliranje: amidovani pektin; kuhinjska so, konzervansi: kalijum sorbat, sorbinska kiselina, kalcijum propionat; emulgatori: sojin lecitin, E476; emulgator: mono- i digliceridi masnih kiselina; arome, stabilizator: ksantan guma; boja: beta karoten; lesnik. Cokolada sadrzi: min 46 % ukupne suve materije kakao-delova. Cokolada sadrzi biljnu mast kao dodatak kakao-maslacu. Pakovano u zastitnoj atmosferi! |
Alergeni | Zitarice koje sadrze gluten: psenica, raz, jecam, ovas, spelt, kamut i varijeteti dobijeni njihovim ukrstanjem i njihovi proizvodi,Jaja i proizvodi od jaja, Kikiriki i proizvodi od kikirikija,Soja i proizvodi od soje, Jezgrasto voce: badem (Amygdalus communis L.), lesnik (Corylus avellana), orah (Juglans regia), indijski orah (Anacardium occidentale), pekan orah (Carya illinoiesis), brazilski orah (Bertholettia excelsa), pistac (Pistacia vera), makadamia orah i Queensland orah (Maccadamia ternifolia) i njihovi proizvodi |
Neto kolicina | 0.060 |
Jedinica mere | komad |
Uslovi cuvanja | Temperatura: od 10°C do 24°C (za proizvode prelivene cokoladom i kakao prelivom - optimalno: 18 °C) |
Stavlja u promet | Jaffa doo Crvenka |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | 150 |
Energija (kJ) | 1683 |
---|---|
Energija (kcal) | 402 |
Masti | 20 |
Zasićene masne kiseline (g) | 4 |
Ugljeni hidrati (g) | 49 |
od kojih seceri (g) | 31 |
Vlakna (g) | 2 |
Proteini (g) | 5.5 |
So (g) | 1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |