-10%

| Grupa proizvoda | Sterilizovani biljni napitak na bazi badema sa dodatkom kalcijuma i vitamina |
|---|---|
| Spisak sastojaka | voda, bademova pasta 3%, kalcijum(trikalcijum fosfat) , vitamini: B2 -Riboflavin, D2-Ergokalciferol, B12- Cijanokobalamin, morska so , stabilizator: gelan guma, emulgator:suncokretov lecitin, prirodna aroma |
| Alergeni | badem |
| Neto kolicina | 1.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja cuvati na temperaturi od 0°C do 6°C i upotrebiti u roku |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati.Spreman za konzumaciju |
| Dodatne informacije | Nema |
| Energija (kJ) | 90 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 22 |
| Masti | 1.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.8 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 0.7 |
| So (g) | 0.15 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-10%

| Grupa proizvoda | Sterilizovani biljni napitak na bazi badema sa dodatkom kalcijuma i vitamina |
|---|---|
| Spisak sastojaka | voda, bademova pasta 3%, kalcijum(trikalcijum fosfat) , vitamini: B2 -Riboflavin, D2-Ergokalciferol, B12- Cijanokobalamin, morska so , stabilizator: gelan guma, emulgator:suncokretov lecitin, prirodna aroma |
| Alergeni | badem |
| Neto kolicina | 1.000 |
| Jedinica mere | komad |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja cuvati na temperaturi od 0°C do 6°C i upotrebiti u roku |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Pre upotrebe promuckati.Spreman za konzumaciju |
| Dodatne informacije | Nema |
| Energija (kJ) | 90 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 22 |
| Masti | 1.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.8 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 0.7 |
| So (g) | 0.15 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |