
| Grupa proizvoda | Smrznuti pekarski proizvod |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Psenicno brasno T-400, sir 30% (mleko, starter kultura, kuhinjska so), biljna mast (palmina), so, sredstvo za tretiranje brasna: L cistein. |
| Alergeni | Psenicno brasno, sir, mleko. |
| Neto kolicina | 0.600 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi -18C i nizoj |
| Stavlja u promet | Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Burek slozite na pleh za pecenje, peci u prethodno zagrejanoj pecnici na 220 stepeni 18 minuta. Nakon pecenja burek premazite uljem. |
| Dodatne informacije | Nakon odmrzavanja proizvod se ne sme vise zamrzavati. |
| Energija (kJ) | 928 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 221 |
| Masti | 7.7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2.9 |
| Ugljeni hidrati (g) | 29 |
| od kojih seceri (g) | 1.3 |
| Proteini (g) | 9.1 |
| So (g) | 1.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Smrznuti pekarski proizvod |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Psenicno brasno T-400, sir 30% (mleko, starter kultura, kuhinjska so), biljna mast (palmina), so, sredstvo za tretiranje brasna: L cistein. |
| Alergeni | Psenicno brasno, sir, mleko. |
| Neto kolicina | 0.600 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi -18C i nizoj |
| Stavlja u promet | Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Burek slozite na pleh za pecenje, peci u prethodno zagrejanoj pecnici na 220 stepeni 18 minuta. Nakon pecenja burek premazite uljem. |
| Dodatne informacije | Nakon odmrzavanja proizvod se ne sme vise zamrzavati. |
| Energija (kJ) | 928 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 221 |
| Masti | 7.7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2.9 |
| Ugljeni hidrati (g) | 29 |
| od kojih seceri (g) | 1.3 |
| Proteini (g) | 9.1 |
| So (g) | 1.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |