
| Grupa proizvoda | Smrznuti pekarski proizvod |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Psenicno brasno T-400, usitnjeno svinjsko meso 26%, crni luk 4%, biljna mast (palmina), so, biber, dodatak jelima sa povrcem (so 5,5%, secer, suseno povrce 10,6% (sargarepa, paskanat, crni luk, koren celera, koren persuna), dekstroza, pojacivaci arome: mononatrijum-glutaminat, dinatrijum 5-ribonukleotid; zacini, boje: riboflavin i kurkumin), sredstvo za tretiranje brasna: L cistein. |
| Alergeni | Psenicno brasno, celer |
| Neto kolicina | 0.600 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi -18C i nizoj |
| Stavlja u promet | Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Burek slozite na pleh za pecenje, peci u prethodno zagrejanoj pecnici na 220 stepeni 18 minuta. Nakon pecenja burek premazite uljem. |
| Dodatne informacije | Nakon odmrzavanja proizvod se ne sme vise zamrzavati. |
| Energija (kJ) | 1210 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 289 |
| Masti | 15 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 30 |
| od kojih seceri (g) | 0.5 |
| Proteini (g) | 8.9 |
| So (g) | 1.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Smrznuti pekarski proizvod |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Psenicno brasno T-400, usitnjeno svinjsko meso 26%, crni luk 4%, biljna mast (palmina), so, biber, dodatak jelima sa povrcem (so 5,5%, secer, suseno povrce 10,6% (sargarepa, paskanat, crni luk, koren celera, koren persuna), dekstroza, pojacivaci arome: mononatrijum-glutaminat, dinatrijum 5-ribonukleotid; zacini, boje: riboflavin i kurkumin), sredstvo za tretiranje brasna: L cistein. |
| Alergeni | Psenicno brasno, celer |
| Neto kolicina | 0.600 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi -18C i nizoj |
| Stavlja u promet | Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Burek slozite na pleh za pecenje, peci u prethodno zagrejanoj pecnici na 220 stepeni 18 minuta. Nakon pecenja burek premazite uljem. |
| Dodatne informacije | Nakon odmrzavanja proizvod se ne sme vise zamrzavati. |
| Energija (kJ) | 1210 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 289 |
| Masti | 15 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 30 |
| od kojih seceri (g) | 0.5 |
| Proteini (g) | 8.9 |
| So (g) | 1.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |