Grupa proizvoda | Brzo smrznuti proizvod od razvucenog testa sa nadevom od juneceg mesa |
---|---|
Spisak sastojaka | testo (PSENICNO brasno, voda, suncokretovo ulje, kukuruzni skrob, so, sredstvo za obradu brasna: E920), nadev od juneceg mesa 40 % (junece mleveno meso 45 %, voda, luk, suncokretovo ulje, so, beli luk u prahu, biber. |
Alergeni | sadrzi GLUTEN |
Neto kolicina | 500.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | -18 C |
Zemlja porekla | BOSNA I HERCEGOVINA |
Uputsvo za upotrebu | Zagrejte rernu na 200 °C. Stavite papirni kalup sa smrznutim burekom u rerun. Pe-cite burek 20-25 minuta. Nakon pecenja, mozete poprskati mesavinom vode i putera |
Dodatne informacije | Jednom odmrznuti proizvod ne sme se ponovo zamrzavati. |
Energija (kJ) | 1067 |
---|---|
Energija (kcal) | 254 |
Masti | 10 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 33 |
od kojih seceri (g) | 3 |
Proteini (g) | 8 |
So (g) | 1.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Brzo smrznuti proizvod od razvucenog testa sa nadevom od juneceg mesa |
---|---|
Spisak sastojaka | testo (PSENICNO brasno, voda, suncokretovo ulje, kukuruzni skrob, so, sredstvo za obradu brasna: E920), nadev od juneceg mesa 40 % (junece mleveno meso 45 %, voda, luk, suncokretovo ulje, so, beli luk u prahu, biber. |
Alergeni | sadrzi GLUTEN |
Neto kolicina | 500.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | -18 C |
Zemlja porekla | BOSNA I HERCEGOVINA |
Uputsvo za upotrebu | Zagrejte rernu na 200 °C. Stavite papirni kalup sa smrznutim burekom u rerun. Pe-cite burek 20-25 minuta. Nakon pecenja, mozete poprskati mesavinom vode i putera |
Dodatne informacije | Jednom odmrznuti proizvod ne sme se ponovo zamrzavati. |
Energija (kJ) | 1067 |
---|---|
Energija (kcal) | 254 |
Masti | 10 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 33 |
od kojih seceri (g) | 3 |
Proteini (g) | 8 |
So (g) | 1.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |