Grupa proizvoda | Smrznuti proizvod od vucenog testa sa punjenjem od sira |
---|---|
Spisak sastojaka | testo (PSENICNO brasno, voda, suncokretovo ulje, kukuruzni skrob, so, sredstvo za tretiranje brasna: E920), punjenje od sira 40 % (punomasni mekani SIR 38 %, mladi sir 38 %, kisela PAVLAKA, JAJA, so). |
Alergeni | GLUTEN, MLEKO, JAJA, |
Neto kolicina | 500.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | -18 C |
Zemlja porekla | BOSNA I HERCEGOVINA |
Uputsvo za upotrebu | Zagrejte rernu na 200 °C. Stavite papirni kalup sa smrznutim burekom u rerun. Pe-cite burek 20-25 minuta. Nakon pecenja, mozete poprskati mesavinom vode i putera. |
Dodatne informacije | Jednom odmrznuti proizvod ne sme se ponovo zamrzavati. |
Energija (kJ) | 1104 |
---|---|
Energija (kcal) | 264 |
Masti | 13.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 2.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 26.3 |
od kojih seceri (g) | 1.9 |
Proteini (g) | 9.3 |
So (g) | 1.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Smrznuti proizvod od vucenog testa sa punjenjem od sira |
---|---|
Spisak sastojaka | testo (PSENICNO brasno, voda, suncokretovo ulje, kukuruzni skrob, so, sredstvo za tretiranje brasna: E920), punjenje od sira 40 % (punomasni mekani SIR 38 %, mladi sir 38 %, kisela PAVLAKA, JAJA, so). |
Alergeni | GLUTEN, MLEKO, JAJA, |
Neto kolicina | 500.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | -18 C |
Zemlja porekla | BOSNA I HERCEGOVINA |
Uputsvo za upotrebu | Zagrejte rernu na 200 °C. Stavite papirni kalup sa smrznutim burekom u rerun. Pe-cite burek 20-25 minuta. Nakon pecenja, mozete poprskati mesavinom vode i putera. |
Dodatne informacije | Jednom odmrznuti proizvod ne sme se ponovo zamrzavati. |
Energija (kJ) | 1104 |
---|---|
Energija (kcal) | 264 |
Masti | 13.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 2.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 26.3 |
od kojih seceri (g) | 1.9 |
Proteini (g) | 9.3 |
So (g) | 1.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |