KATEGORIJE
AKCIJE
ROBNA MARKA
Registracija Prijava
Call centar 0800/345678
Osnovne namirni Priprema kolača Gotove smese

SMEŠA ZA KOLAČE PLAZMA ČIZKEJK DR.OETKER 200G

Akcija 22.09.2024-06.10.2024
SMEŠA ZA KOLAČE PLAZMA ČIZKEJK DR.OETKER 200G -41%
372.99 din
219.99din/kom
1099.95 din/kg
OPIS PROIZVODA
Grupa proizvoda: Smese za kolace
Spisak sastojaka: Sastojci smese za krem (60%): secer, svinjski zelatin (sadrzi SULFITE), glukozni sirup, palmino ulje, emulgator (E472b), MLECNI protein, modifikovani krompirov skrob. Sastojci Plazma mlevenog keksa (40%): PSENICNO brasno, secer, MASLAC, SOJINO brasno, biljana mast (palmina), med, dekstroza, SURUTKA u prahu, obrano MLEKO u prahu, sredstva za dizanje testa (amonijum-hidrogenkarbonat, natrijum-hidrogenkarbonat), kuhinjska so, emulgator (SOJIN lecitin) vitamini (vitamin C (L-askorbinska kiselina), niacin (nikotinamid), vitamin B6 (pirodoksin-hidrohlorid), vitamin B1 (tiamin-mononitrat)), mineral gvozdje (elementarno gvozdje), antioksidans (kalijum-METABISULFIT), aroma.
Alergeni: oze sadrzati SEME SUSAMA i JEZGRASTO VOCE u tragovima.
Neto kolicina: 200.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Cuvati na suvom mestu
Stavlja u promet: Dr.Oetker
Zemlja porekla: Srbija
Uputsvo za upotrebu: Potrebno za vocni vrh: 100-150g svezeg voca ili marmelade; UPUTSTVO: 1. Priprema podloge: Poredjati 9 papirnih kalupa u pleh za mafine ili koristiti silikonske kalupe. Plazma keks iz kesice sipati u posudu za mesanje. Otopiti maslac. Dodati gazirani sok sa ukusom narandze i prethodno otopljeni maslac. Izmesati rucno ili pomocu miksera da se dobije homogena masa. Papirni kalupi nisu ukljuceni u pakovanje. Masu ravnomerno rasporediti po dnu kalupa, uz pritiskanje da podloga bude ravna. 2. Priprema krema: U odgovarajucu dublju posudu sipati sadrzaj kesice za krem. Dodati gusti jogurt. Mutiti mikserom najmanjom brzinom oko pola minuta, a potom najvecom brzinom oko 2 minuta. Krem ravnomerno rasporediti preko podloge od Plazma keksa. 3. Vocni vrh: Preko fila staviti marmeladu od omiljenog voca, dzem ili sveze voce. 4. Ostaviti 25-30 min u frizideru da se ohladi. Savet: Ukoliko se koristi sveze voce, dodati ga odmah nakon nalivanja fila i blago ga utisnuti u fil. Za beli fil se umesto 300 ml jogurta moze koristiti 100 g omiljenog krem sira sa 200 ml jogurta. Mini cheesecakes odloziti u frizider do serviranja.
Dodatne informacije: Pripremljen proizvod – 1 mini cheesecake (72g) sadrzi: Energija 671 kJ / 160 kcal 8%* Energija za 100g : 932 kJ / 222 kcal Predlog za serviranje Papirni kalupi nisu ukljuceni u pakovanje.
NUTRITIVNA DEKLARACIJA
Energija (kJ): 932
Energija (kcal): 222
Masti: 9.2
od kojih zasicene masne kiseline (g): 6.3
Ugljeni hidrati (g): 29
od kojih seceri (g): 21
Vlakna (g): 0.4
Proteini (g): 5.7
So (g): 0.24
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda

SMEŠA ZA KOLAČE PLAZMA ČIZKEJK DR.OETKER 200G -41%

SMEŠA ZA KOLAČE PLAZMA ČIZKEJK DR.OETKER 200G

Akcija 22.09.2024-06.10.2024
372.99 din
219.99din/kom
1099.95 din/kg
OPIS PROIZVODA
NUTRITIVNA DEKLARACIJA
Grupa proizvoda: Smese za kolace
Spisak sastojaka: Sastojci smese za krem (60%): secer, svinjski zelatin (sadrzi SULFITE), glukozni sirup, palmino ulje, emulgator (E472b), MLECNI protein, modifikovani krompirov skrob. Sastojci Plazma mlevenog keksa (40%): PSENICNO brasno, secer, MASLAC, SOJINO brasno, biljana mast (palmina), med, dekstroza, SURUTKA u prahu, obrano MLEKO u prahu, sredstva za dizanje testa (amonijum-hidrogenkarbonat, natrijum-hidrogenkarbonat), kuhinjska so, emulgator (SOJIN lecitin) vitamini (vitamin C (L-askorbinska kiselina), niacin (nikotinamid), vitamin B6 (pirodoksin-hidrohlorid), vitamin B1 (tiamin-mononitrat)), mineral gvozdje (elementarno gvozdje), antioksidans (kalijum-METABISULFIT), aroma.
Alergeni: oze sadrzati SEME SUSAMA i JEZGRASTO VOCE u tragovima.
Neto kolicina: 200.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Cuvati na suvom mestu
Stavlja u promet: Dr.Oetker
Zemlja porekla: Srbija
Uputsvo za upotrebu: Potrebno za vocni vrh: 100-150g svezeg voca ili marmelade; UPUTSTVO: 1. Priprema podloge: Poredjati 9 papirnih kalupa u pleh za mafine ili koristiti silikonske kalupe. Plazma keks iz kesice sipati u posudu za mesanje. Otopiti maslac. Dodati gazirani sok sa ukusom narandze i prethodno otopljeni maslac. Izmesati rucno ili pomocu miksera da se dobije homogena masa. Papirni kalupi nisu ukljuceni u pakovanje. Masu ravnomerno rasporediti po dnu kalupa, uz pritiskanje da podloga bude ravna. 2. Priprema krema: U odgovarajucu dublju posudu sipati sadrzaj kesice za krem. Dodati gusti jogurt. Mutiti mikserom najmanjom brzinom oko pola minuta, a potom najvecom brzinom oko 2 minuta. Krem ravnomerno rasporediti preko podloge od Plazma keksa. 3. Vocni vrh: Preko fila staviti marmeladu od omiljenog voca, dzem ili sveze voce. 4. Ostaviti 25-30 min u frizideru da se ohladi. Savet: Ukoliko se koristi sveze voce, dodati ga odmah nakon nalivanja fila i blago ga utisnuti u fil. Za beli fil se umesto 300 ml jogurta moze koristiti 100 g omiljenog krem sira sa 200 ml jogurta. Mini cheesecakes odloziti u frizider do serviranja.
Dodatne informacije: Pripremljen proizvod – 1 mini cheesecake (72g) sadrzi: Energija 671 kJ / 160 kcal 8%* Energija za 100g : 932 kJ / 222 kcal Predlog za serviranje Papirni kalupi nisu ukljuceni u pakovanje.
Energija (kJ): 932
Energija (kcal): 222
Masti: 9.2
od kojih zasicene masne kiseline (g): 6.3
Ugljeni hidrati (g): 29
od kojih seceri (g): 21
Vlakna (g): 0.4
Proteini (g): 5.7
So (g): 0.24
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda

Pogledaj slične proizvode

Potrudili smo se da osiguramo da svaka informacija o proizvodima bude potpuno tačna. Imajte u vidu ipak da se prehrambreni proizvodi često menjanju te se sledom navedenoga sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrednost, alergeni mogu promeniti. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Fotografije mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda.
Želim da primam obaveštenja o aktuelnim akcijskim ponudama
18+
Zapratite nas
Na našim web stranicama koristimo tzv. kolačiće (cookies), kako bismo korisnicima osigurali najbolju moguću pretragu i jednostavnost.
Daljim pregledima elakolije web stranica, dajete svoj pristanak za korišćenje kolačića.
Više informacija