Grupa proizvoda | KEKS DELIMICNO PRELIVEN MLECNIM FILOM I MLECNOM COKOLADOM |
---|---|
Spisak sastojaka | Keks 46% (psenicno brasno, biljna palmina mast, secer, invertni secerni sirup, sredstva za dizanje testa: natrijum hidrogenkarbonat i amonijum hidrogenkarbonat, kuhinjska so, emulgator sojin lecitin i arome), mlecni fil 32% (secer, biljna mast (palma), mlecni proizvod u prahu 20,6% (obrano mleko u prahu, surutka u prahu), biljno ulje (suncokretovo, palmino), lesnik pasta 2,6%, obezmasceno sojino brasno, emulgator sojin lecitin i arome), mlecna cokolada 22% (secer, mesavina mlecnih proizvoda u prahu 25% (punomasno mleko u prahu, surutka u prahu u promenljivim udelima), kakao maslac, kakao masa, emulgatori: sojin lecitin i E476 i arome). Mlecna cokoladna masa sadrzi: min.33% ukupne suve materije kakao delova. |
Alergeni | Psenicno brasno, sojin lecitin, obrano mleko u prahu, surutka u prahu, lesnik pasta, obezmasceno sojino brasno. |
Neto kolicina | 145.000 |
Jedinica mere | KG |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15°C do 20°C bez direktnog izlaganja suncevoj svetlosti. |
Stavlja u promet | RDT Swisslion d.o.o. |
Zemlja porekla | Bosna i Hercegovina |
Energija (kJ) | 1981 |
---|---|
Energija (kcal) | 473 |
Masti | 25 |
Zasićene masne kiseline (g) | 6 |
Ugljeni hidrati (g) | 55 |
od kojih seceri (g) | 30 |
Proteini (g) | 7 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | KEKS DELIMICNO PRELIVEN MLECNIM FILOM I MLECNOM COKOLADOM |
---|---|
Spisak sastojaka | Keks 46% (psenicno brasno, biljna palmina mast, secer, invertni secerni sirup, sredstva za dizanje testa: natrijum hidrogenkarbonat i amonijum hidrogenkarbonat, kuhinjska so, emulgator sojin lecitin i arome), mlecni fil 32% (secer, biljna mast (palma), mlecni proizvod u prahu 20,6% (obrano mleko u prahu, surutka u prahu), biljno ulje (suncokretovo, palmino), lesnik pasta 2,6%, obezmasceno sojino brasno, emulgator sojin lecitin i arome), mlecna cokolada 22% (secer, mesavina mlecnih proizvoda u prahu 25% (punomasno mleko u prahu, surutka u prahu u promenljivim udelima), kakao maslac, kakao masa, emulgatori: sojin lecitin i E476 i arome). Mlecna cokoladna masa sadrzi: min.33% ukupne suve materije kakao delova. |
Alergeni | Psenicno brasno, sojin lecitin, obrano mleko u prahu, surutka u prahu, lesnik pasta, obezmasceno sojino brasno. |
Neto kolicina | 145.000 |
Jedinica mere | KG |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15°C do 20°C bez direktnog izlaganja suncevoj svetlosti. |
Stavlja u promet | RDT Swisslion d.o.o. |
Zemlja porekla | Bosna i Hercegovina |
Energija (kJ) | 1981 |
---|---|
Energija (kcal) | 473 |
Masti | 25 |
Zasićene masne kiseline (g) | 6 |
Ugljeni hidrati (g) | 55 |
od kojih seceri (g) | 30 |
Proteini (g) | 7 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |