Grupa proizvoda | SMRZNUTA RIBA |
---|---|
Spisak sastojaka | Komadi ribe aljaska kolja (Theragra chalcogramma) 49%, masa za paniranje - tempura 51% (voda, repicino ulje 22%, hlebne mrvice (psenicno brasno, voda, kvasac, so), psenicno brasno, krompirov skrob, kukuruzni griz, kukuruzni skrob, so, sredstva za dizanje testa (difosfati, natrijum-hidrogenkarbonat), obrano mleko u prahu, brasno od slacice, beli luk u prahu |
Alergeni | proizvodi ribarstva, mleko i proizvodi od mleka, slacica i proizvodi od slacice |
Neto kolicina | 224.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura od -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Nemacka |
Uputsvo za upotrebu | U pecnici: Zamrznute stapice poredjati na pleh prethodno oblozen papirom za pecenje i peci oko 15 minuta u gornjoj zoni pecnice zagrejane na 230ᵒC (ventilaciona pecnica: 13-15 minuta na 220oC). Stapice okrenuti jednom nakon 10 minuta pecenja. U tiganju: Neodmrznut proizvod prziti 5-8 minuta na umereno zagrejanom ulju uz povremeno okretanje |
Energija (kJ) | 961 |
---|---|
Energija (kcal) | 230 |
Masti | 12 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1 |
Ugljeni hidrati (g) | 19 |
od kojih seceri (g) | 0.7 |
Vlakna (g) | 0.9 |
Proteini (g) | 11 |
So (g) | 0.98 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | SMRZNUTA RIBA |
---|---|
Spisak sastojaka | Komadi ribe aljaska kolja (Theragra chalcogramma) 49%, masa za paniranje - tempura 51% (voda, repicino ulje 22%, hlebne mrvice (psenicno brasno, voda, kvasac, so), psenicno brasno, krompirov skrob, kukuruzni griz, kukuruzni skrob, so, sredstva za dizanje testa (difosfati, natrijum-hidrogenkarbonat), obrano mleko u prahu, brasno od slacice, beli luk u prahu |
Alergeni | proizvodi ribarstva, mleko i proizvodi od mleka, slacica i proizvodi od slacice |
Neto kolicina | 224.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura od -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Nemacka |
Uputsvo za upotrebu | U pecnici: Zamrznute stapice poredjati na pleh prethodno oblozen papirom za pecenje i peci oko 15 minuta u gornjoj zoni pecnice zagrejane na 230ᵒC (ventilaciona pecnica: 13-15 minuta na 220oC). Stapice okrenuti jednom nakon 10 minuta pecenja. U tiganju: Neodmrznut proizvod prziti 5-8 minuta na umereno zagrejanom ulju uz povremeno okretanje |
Energija (kJ) | 961 |
---|---|
Energija (kcal) | 230 |
Masti | 12 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1 |
Ugljeni hidrati (g) | 19 |
od kojih seceri (g) | 0.7 |
Vlakna (g) | 0.9 |
Proteini (g) | 11 |
So (g) | 0.98 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |