Grupa proizvoda | SMRZNUTO POVRCE |
---|---|
Spisak sastojaka | Povrce u promenljivim kolicinama 54% (sargarepa, zelena boranija), sampinjoni 23%, crni luk, suncokretovo ulje, voda, so, zacini 0,56% (persun, majoran, beli biber), kukuruzni skrob |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura od -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | U tiganju: U prethodno zagrejan tiganj bez dodatka ulja sipati 400g zamrznutog proizvoda. Proizvod dinstati na umerenoj temperaturi 6-8 minuta uz konstantno mesanje. U mikrotalasnoj pecnici: Sipati 400g zamrznutog proizvoda u posudu pogodnu za koriscenje u mikrotalasnoj pecnici. Proizvod zagrevati u mikrotalasnoj pecnici na 600W oko 10 minuta uz mesanje na polovini pripreme i na kraju pripreme./ |
Energija (kJ) | 300 |
---|---|
Energija (kcal) | 73 |
Masti | 5.3 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.9 |
od kojih seceri (g) | 2.6 |
Vlakna (g) | 2.2 |
Proteini (g) | 1.2 |
So (g) | 0.78 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | SMRZNUTO POVRCE |
---|---|
Spisak sastojaka | Povrce u promenljivim kolicinama 54% (sargarepa, zelena boranija), sampinjoni 23%, crni luk, suncokretovo ulje, voda, so, zacini 0,56% (persun, majoran, beli biber), kukuruzni skrob |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura od -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda |
Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | U tiganju: U prethodno zagrejan tiganj bez dodatka ulja sipati 400g zamrznutog proizvoda. Proizvod dinstati na umerenoj temperaturi 6-8 minuta uz konstantno mesanje. U mikrotalasnoj pecnici: Sipati 400g zamrznutog proizvoda u posudu pogodnu za koriscenje u mikrotalasnoj pecnici. Proizvod zagrevati u mikrotalasnoj pecnici na 600W oko 10 minuta uz mesanje na polovini pripreme i na kraju pripreme./ |
Energija (kJ) | 300 |
---|---|
Energija (kcal) | 73 |
Masti | 5.3 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.9 |
od kojih seceri (g) | 2.6 |
Vlakna (g) | 2.2 |
Proteini (g) | 1.2 |
So (g) | 0.78 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |