-10%

| Grupa proizvoda | Cokoladni barovi |
|---|---|
| Spisak sastojaka | kikiriki, dekstroza, kakao maslac, kakao masa, obrano mleko u prahu, mlecna mast, laktoza, so, emulgatori: soja lecitin, E476; antioksidant: E319; regulator kiselosti: E330. Mlecna cokolada sadrzi min. 14% suve materije mleka i min. 25% ukupnih suvih materija kakao delova. |
| Alergeni | kikiriki, kakao, laktoza |
| Neto kolicina | 42.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | ambijentalni rezim |
| Stavlja u promet | Vending doo, Beograd-Rakovica, ul. Vukasoviceva 21M |
| Zemlja porekla | USA |
| Uputsvo za upotrebu | Cuvati na suvom i hladnom mestu na temperaturi od 13-18°C |
| Energija (kJ) | 1232 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 533 |
| Masti | 29 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 10.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 57.6 |
| od kojih seceri (g) | 52.1 |
| Proteini (g) | 10.7 |
| So (g) | 0.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-10%

| Grupa proizvoda | Cokoladni barovi |
|---|---|
| Spisak sastojaka | kikiriki, dekstroza, kakao maslac, kakao masa, obrano mleko u prahu, mlecna mast, laktoza, so, emulgatori: soja lecitin, E476; antioksidant: E319; regulator kiselosti: E330. Mlecna cokolada sadrzi min. 14% suve materije mleka i min. 25% ukupnih suvih materija kakao delova. |
| Alergeni | kikiriki, kakao, laktoza |
| Neto kolicina | 42.000 |
| Jedinica mere | kom |
| Uslovi cuvanja | ambijentalni rezim |
| Stavlja u promet | Vending doo, Beograd-Rakovica, ul. Vukasoviceva 21M |
| Zemlja porekla | USA |
| Uputsvo za upotrebu | Cuvati na suvom i hladnom mestu na temperaturi od 13-18°C |
| Energija (kJ) | 1232 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 533 |
| Masti | 29 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 10.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 57.6 |
| od kojih seceri (g) | 52.1 |
| Proteini (g) | 10.7 |
| So (g) | 0.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |