Grupa proizvoda | Cokoladni barovi |
---|---|
Spisak sastojaka | kikiriki, dekstroza, kakao maslac, kakao masa, obrano mleko u prahu, mlecna mast, laktoza, so, emulgatori: soja lecitin, E476; antioksidant: E319; regulator kiselosti: E330. Mlecna cokolada sadrzi min. 14% suve materije mleka i min. 25% ukupnih suvih materija kakao delova. |
Alergeni | kikiriki, kakao, laktoza |
Neto kolicina | 42.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | ambijentalni rezim |
Stavlja u promet | Vending doo, Beograd-Rakovica, ul. Vukasoviceva 21M |
Zemlja porekla | USA |
Uputsvo za upotrebu | Cuvati na suvom i hladnom mestu na temperaturi od 13-18°C |
Energija (kJ) | 1232 |
---|---|
Energija (kcal) | 533 |
Masti | 29 |
Zasićene masne kiseline (g) | 10.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 57.6 |
od kojih seceri (g) | 52.1 |
Proteini (g) | 10.7 |
So (g) | 0.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Cokoladni barovi |
---|---|
Spisak sastojaka | kikiriki, dekstroza, kakao maslac, kakao masa, obrano mleko u prahu, mlecna mast, laktoza, so, emulgatori: soja lecitin, E476; antioksidant: E319; regulator kiselosti: E330. Mlecna cokolada sadrzi min. 14% suve materije mleka i min. 25% ukupnih suvih materija kakao delova. |
Alergeni | kikiriki, kakao, laktoza |
Neto kolicina | 42.000 |
Jedinica mere | kom |
Uslovi cuvanja | ambijentalni rezim |
Stavlja u promet | Vending doo, Beograd-Rakovica, ul. Vukasoviceva 21M |
Zemlja porekla | USA |
Uputsvo za upotrebu | Cuvati na suvom i hladnom mestu na temperaturi od 13-18°C |
Energija (kJ) | 1232 |
---|---|
Energija (kcal) | 533 |
Masti | 29 |
Zasićene masne kiseline (g) | 10.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 57.6 |
od kojih seceri (g) | 52.1 |
Proteini (g) | 10.7 |
So (g) | 0.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |