Grupa proizvoda: SMRZNUTO PECIVO
Spisak sastojaka: SASTOJCI: TESTO 67%: Psenicno brasno, voda, ulje od pamuka, suncokretovo ulje, so, dekstroza, kukuruzni skrob. FIL 33%: Pulpa od paradajza 28% (blago koncentrovani paradajz sok), sir gauda 21%: (pasterizovano kravlje mleko, so, siriste, kultura mlecne kiseline), seckani paradajz na kockice, suncokretovo ulje, ulje od pamuka, sunka 8,5%: [svinjski but 55%, voda, krompirov skrob, protein soje, so, maltodekstrin, emulgatori: (natrijum trifosfat, mono i di gliceridi masnih kiselina), pojacivaci ukusa: (natrijum glutamat, natrijum inozin, natrijum gvanat), zacini (sadrzi celer), arome (sadrzi soju), secer, stabilizatori: (karagenan, celuloza, ksantan guma), sredstvo za zguscavanje: kalijum hlorid, vlakna, dekstroza, antioksidanti: (natrijum eritorbat, natrijum askorbat, natrijum citrat, askorbinska kiselina, limunska kiselina), aditivi za dimljenu hranu, konzervansi: (kalijum acetat, kalijum sircetna kiselina, kalijum bikarbonat, natrijum nitrit), boja: karmin], voda, slanina 4%: [svinjsko meso 80%, voda, krompirov skrob, svinjska mast, kuhinjska so, modifikovani skrob, mlecni protein, dekstroza, stabilizator: trifosfati, aromatici (sadrze soju, kikiriki), antioksidans: natrijum eritorbat, zgusnjivac: karagenan, pojacivac ukusa: natrijum glutamat, aroma dimljenog mesa, konzervans: natrijum nitrat, protein soje, ekstrakt zacina], belanca u prahu, pahuljice od krompira: [suseni krompir, emulgatori: (mono i di-gliceridi masnih kiselina, dinatrijum difosfat), konzervant: natrijum metabisulfit, regulator kiselosti: limunska kiselina, zacin, ekstrakt ruzmarina], secer, kukuruzni skrob, zacinsko bilje, arome, so, aroma
Alergeni: Alergeni: Sadrzi psenicni gluten i mlecne proizvode. Proizvodi se u fabrici koja koristi orasaste proizvode, susam senf i jaja.
Neto kolicina: 1.000
Jedinica mere: KOM
Uslovi cuvanja: -18
Stavlja u promet: ALFA FOODS DOO
Zemlja porekla: GRCKA
Uputsvo za upotrebu: Uputstvo za pecenje: Proizvod se pece direktno iz zamrzivaca. Nije potrebno prethodno odmrzavanje! Proizvod se pece na 180-200°C (356-392°F). Stavite pite u nauljeni pleh ili koristite papir za pecenje. Za bolji vizuelni efekat namazite sa jajetom ili mlekom. Pecite oko 20-22 minuta, u zavisnosti od toga kako pece vasa rerna ili dok ne porumeni..
Dodatne informacije: PAZNJA: NE PECI U MIKROTALASNOJ PECI – ZA PECENJE VISE OD JEDNE TEPSIJE ISTOVREMENO, RERNA MORA DA POSEDUJE SISTEM PECENJA TOPLIM VAZDUHOM. DUBOKO ZAMRZNUT PROIZVOD CUVATI NA -18°C. KADA SE JEDNOM ODMRZNE NE SME SE PONOVO ZAMRZAVATI